Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství. Výroba - schodiště, schody, zábradlí - okna - dveře - vestavné skříně.

Činnost - střechy na klíč - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - rekonstrukce střech.

Činnost: - sádrokartonářské práce

Prodej, montáž, realizace: - podlahová krytina - plovoucí podlahy - vynilové podlahy - koberce - parkety - PVC

Výroba, realizace: - dřevostavby - dřevěné konstrukce - krovy Tesařství.

Práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské

Služby: - zedník, zednictví - stavební práce

Stavební činnost, výstavba: - novostavby - rekonstrukce - zateplení - obklady, dlažby - malířské, tapetářské práce

Sklenářství Plzeň-Kyšice, zasklívání, skleněné zastřešení a obklady, skleněné stěny, akvária, terária, nábytek ze skla, bezpečnostní skla, skleněné schodiště a zábradlí

Společnost Stavební montáže, divize voda-plyn-topení s.r.o. se zabývá montážemi, servisem a revizemi tlakových nádob a plynových zařízení. Provádíme topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce. Řemesla, práce: - topenářské - vodoinstalatérské práce - plynařské. Montáž, servis, opravy, revize: - tlakové nádoby - plynová ...

Truhlářství: -truhlářské práce -tesařské práce.

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce a modernizace budov - průmyslové stavby - zateplování, fasády - zemní práce.

Strojírenská výroba: - vývoj a výroba kovotlačitelských přípravků, trnů, nářadí, nástrojů - soustružení - zámečnické práce.

Společnost EKA - KOMPLET s.r.o. se zabývá komplexním řešením v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby, kovoobrábění. Také disponujeme vlastní autodopravou a autoopravnou. Stavební práce: Rekonstrukce bytů a domů Plzeň - v této oblasti zajišťujeme kompletní služby pro stavbu nebo rekonstrukci domů, kanceláří, výrobních hal apod. ...

Návrh, výroba: - nábytek, interiéry na míru. Výroba: - Areál ZD, Líšťany u Plzně

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytů - instalatérské práce.

Zakázková výroba nábytku: - repliky starého nábytku - renovace sterého nábytku. Provozovna: - Žákava 4

Činnost - zemní a výkopové práce - výkopy základů - výkopy pro inženýrské sítě.

Práce: - vodoinstalatérské - montáž rozvodů vody, topení - topenářské.

Střechy Hnát - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov, bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - vnitřní omítky - obkladačské práce.