Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební firma. - zemní práce - kanalizace - výstavba komunikací (dlažby zámkové, kamenné, asfalty) - opěrné zdi (betonáže, suché systémy) Oprava povrchů živičnou směsí.

Naše společnost se zabývá prodejem a montáží plastových oken a dveří v Plzni a Západočeském kraji. Provádíme také zateplování fasád a revitalizace panelových domů.

Stavebnictví. Rekonstrukce historických objektů. Stavby na klíč. Truhlářská výroba.

Truhlářství: - nábytek - kuchyňské linky - postele - stoly - pergoly.

Činnost: - elektroinstalační práce - inteligentní elektroinstalace.

Montáž sádrokartonu, kazetových stropů a plovoucích podlah.

Stavební práce: - sanace vlhkého zdiva - sanace betonu - chemické injektáže - protiradonová opatření - izolace proti vodě - izolace plochých střech.

Práce: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - zednické - pokrývačské, klempířské - instalatérské - rekonstrukce bytových jader, bytů - bourací práce.

Stavební práce: - zednické - omítky - zateplování fasád - montáž sádrokartonu - přestavby bytových jader - rekonstrukce domů, bytů, koupelen.

Truhlářství: - výroba nábytku.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu - kazetové stropy.

Práce: -elektroinstalační -opravy instalací nízkého napětí -revizní činnost v oboru elektro -montáže a revize hromosvodů -poradenská činnost. Zajištění dodávek: -rozvaděče nízkého napětí -elektromontážní materiál. Elektroinstalace: -veškeré elektroinstalační práce -rekonstrukce obytných a rodinných domů, bytů, bytových ...

Výroba, montáž, dovoz, prodej: -kuchyňské linky -obývací stěny -ratanový nábytek -dětské pokoje -ložnice -koupelnové vybavení -kancelářské vybavení. Kompletní vybavení kuchyní na míru, rekonstrukce kuchyní.

Výroba stavebního materiálu a jeho aplikace. Stavební práce: -izolace střech, mostů a základových staveb.

Společnost MYPA STAV realizace a rekonstrukce bytů a koupelen s.r.o. provádí veškeré stavební práce spojené s rekonstrukcí a úpravou interiéru. Nabízíme kvalitu, spolehlivost a pevný termín dokončení zakázky. Naše sídlo najdete v Plzni. Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce, úpravy interiéru a kuchyní - ...

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - výstavba podkrovních bytů - zateplování Kompletní realizace interiérů. Výroba: - kuchyně - nábytek na míru

Rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - topenářské práce - montáž podlahového topení.

Hodinový manžel - domácí práce a opravy - menší stavební úpravy bytů - opravy elektro a montáž elektro spotřebičů - opravy a výměnu instalace.

Služby v oblasti zdvihacích zařízení: - údržbu a opravy stavebních výtahů, jeřábů a zdvihadel, pracovních plošin a regálových zakladačů - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení, jeřábů, plošin - inspekce a kontroly. Revize plynu: - domovní plynovody - plynové spotřebiče, plynová zařízení - tlakové stanice - tlaková zkouška ...

Práce, služby: - tesařské - pokládka plovoucí, parketové a dřevěné podlahy - montáž sádrokartonu

Malířské práce - malování panelových bytů.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů i rodinných domů - rekonstrukce koupelen - půdní vestaveby a podkroví - zateplování fasád - truhlářské práce.