Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - rekonstrukce, opravy střech.

Činnost: - kovářské, zámečnické práce výtvarného charakteru (zábradlí, interiérové prvky) - tepané práce v mědi, tombaku.

Společnost IC INVEST OKNA s.r.o. je firmou se zaměřením na stavební činnost a výrobu a montáž plastových oken. Naše stavební práce zahrnují zateplování budov, rekonstrukce, suchou výstavbu či zednické práce. Sídlíme na adrese alej Svobody 881/56, Plzeň. Stavební činnost, práce: - revitalizace panelových domů - rekonstrukce - fasády - ...

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Prodej podlahových krytin včetně jejich pokládek.

Čištění studní a vrtů Plzeň a okolí. Doplňkové práce okolo studny.

Stavební společnost BONA FIDE Plzeň, s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domů, rekonstrukce staveb i historických budov. Mezi naše další aktivity patří developerská činnost. Sídlíme v obci Kyšice u Plzně. Stavební firma, výstavba, stavební práce: - rodinné, bytové domy - průmyslové, ...

Měření emisí kotlů spalujících plynná paliva. Školení a zkoušky topičů nízkotlakých kotelen. Revize plynových zařízení, poradenství.

Malby Mareš Vám zajistí kompletní malířský, lakýrnický a tapetářský servis domů, bytů, kanceláří a fasád, včetně jejich zateplení. Specializujeme se na výmalbu novostaveb a objektů po rekonstrukci převážně v Plzni a okolí. Své služby poskytujeme již více než 20 let.

Výškové práce horolezeckou technikou v Plzni. Opravy střech - čištění okapů - nátěry konstrukcí - opravy fasád - mytí a čištění hal - mytí oken - rizikové kácení stromů - schazování sněhu a ledu ze střech

Velkoobchod a maloobchod: -prodej a pokládka veškerých podlahových krytin. Plovoucí podlahy: -plovoucí korková podlaha -plovoucí podlaha z přírodního linolea -dýhovaná plovoucí podlaha. Koberce: -průmyslové koberce -bytové koberce. Laminátové podlahy. Dřevěné podlahy. Korkové podlahy. Linoleum. Služby a poradenství: -pokládka ...

Nabízíme 3D grafické návrhy, projekty a vizualizace koupelen, kuchyní a interiérů. Realizace luxusních koupelen, rekonstrukce koupelny, bytu, bytových jader, důraz na kvalitu, individualitu a design. Provádíme obklady do koupelny, kuchyně na míru.

Tesařství Kebrdle - tesařké práce - výroba krovů - výroba a montáž pergol, altánů, plotů.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - automatické a inteligentní rozvody - alarmy, domácí telefony - osvětlení.

Stavební činnost - dopravní stavby - zemní práce.

Elektromontážní práce: - rozvodny - výstavba trafostanic - elektrické přípojky NN, VN.

Práce: - elektroinstalace - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž solárních, fotovoltaických systémů. Stavební práce: - rekonstrukce interiérů.

Práce: - elektroinstalatérské.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rozvody vody, topení, plynu.

Práce: - elektroinstalace - silnoproud, slaboproud - hromosvody - elektrorevize.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika Výroba, prodej: - zahradní krby - zahradní nábytek Zámečnictví.

Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - ložnice - koupelnový nábytek Dílna Dolní Lukavice 13.

PROVAS Plzeň s.r.o. je společnost specializující se na opravu a rekonstrukci průmyslových podlah.

Dodávka a montáž systémů pro úsporu energií. Tepelná čerpadla Fotovoltaické elektrárny Solární ohřev vody Větrací jednotky Elektrické vytápění Elektrický ohřev vody Topné systémy Poradenství. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla. - systémy země-voda s vrty - systémy s plošnými kolektory - vzduch-voda i tepelné systémy ...