Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Společnost interiersystem s.r.o. provádí úpravy interiérů, sádrokartonové konstrukce, minerální podhledy a veškeré dokončovací práce. Stavební práce: - úpravy interiéru - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy - veškeré dokončovací práce.

Stavební firma působící v oblasti realizace staveb. Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce.

Činnosti: - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - montáž střeních oken.

Společnost CEDA Maps a.s. spravuje vlastní sadu digitálních map České a Slovenské republiky vhodnou pro analýzy v GIS i mimo ně. Nabízíme navigační databáze, databázi bodů zájmu a rastrové mapy pro tisk i na web. Provozujeme vlastní mapovou službu nad našimi daty. Klientům poskytujeme poradenství i řešení na míru. Jsme distributorem dat TomTom a ...

Zabýváme se především instalatérskými a topenářskými pracemi na klíč, měřením tepla, rozúčtováním tepla či montáží a demontáží vodoměrů.

Geologické práce: - geologický průzkum - hydrogeologický průzkum - pedologický průzkum - měření radonu - zatěžovací zkoušky - vsakování srážkových vod.

Malířské a natěračské práce: - malování bytových a nebytových prostor - míchání barev - nátěry fasád - nátěry dveří, zárubní, oken a radiátorů.

Truhlářství: - okna - dveře - pergoly - atypické truhlářské výrobky - montáž truhlářských prací společně s možností zednických a jiných stavebních prací. Stavební práce: - rodinné domy na klíč.

Nabízíme a provádíme veškeré instalatérské služby. Jsme firma s dlouhou tradicí a zkušenostmi.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů. Stavební práce: - realizace střech - fasády - zateplení - sádrokaronářské práce - instalatérské práce - elektroinstalace - obklady, pokládka dlažby, zámkové dlažby - zemní, výkopové práce a terénní úpravy.

Práce: - zednické, zedník - obkladač, obkladačské - rekonstrukce koupelen - kompletní přestavby bytů a domů

Firma TOP PODLAHÁŘI PRAHA s.r.o. nabízí profesionální pokládku podlahových krytin, včetně průmyslových podlah či bezpečnostní dlažby určené pro dětská hřiště a sportoviště. Pracujeme s kvalitními materiály od prověřených výrobců. Sídlíme na Praze 4, Chodov. Dodávka, pokládka, montáž: - plovoucí podlahy - vinyl - PVC podlahy - koberce ...

Práce autojeřábem AD 28 na podvozku T815, AD 20 a AD 160 na podvozku TATRA 148 Jádrové vrtání železobetonu, zdiva a kamene Železobetonové a ocelové konstrukce Diamantové řezání

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - klempíř, pokrývač, tesař

Stavební společnost: - stavební výroba - kovovýroba - stavebniny

Provádíme veškeré geodetické práce: geometrické plány (rozdělení pozemku, vyznačení budovy i rozestavěné, věcné břemeno) a vytyčování hranic. Dále podklady pro projekty, zaměření skutečného stavu objektů a sítí pro kolaudaci, prohlášení vlastníka.

Natěračské práce Kácení - stromy včetně prořezů větví Zasklívání - prosklené plochy - okna - podhledové panely Mytí - okna - fasády Výškové práce pomocí horolezecké techniky

Kovovýroba, zámečnické práce. Sváření hliníku a nerezu, opravy AL disků.

Mezi naše služby patří například výroba kovových vratových konstrukcí, regálů, křídlových bran a vrat, kovového zábradlí, světlíků, balkonových zábradlí, stříšek a zastřešení, pergol a posezení.

Správa a údržba bytových nemovitostí. Provádíme opravy nehavarijního charakteru na objektech i v bytech, drobné zednické a zámečnické práce. Nabízíme opravy, výměny, montáže sanitárních zařízení, výměny rozvodů v bytových jádrech a výměnu radiátorů.

Zateplování rodinné domy Sádrokartonářské práce Stavební firmastavba - rodinné domy na klíč a rekonstrukce - půdní vestavby Zednické práce

Dodávka, montáž, realizace: - dřevěné podlahy - parkety - vinylové podlahy - venkovní terasy - dřevěné schody