Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební společnost: - zateplování budov - rekonstrukce domů, bytů - sanace plochých střech - fasády - malířské, natěračské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce objektů - sanace objektů - revitalizace panelových domů - zateplování budov.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - bytová jádra, koupelny - půdní vestavby - práce malířské, obkladačské, sádrokartonářské

Činnost: - rekonstrukce bytů, domů, komerčních prostor - návrh, realizace interiérů - suchá výstavba, sádrokartonové konstrukce - stavební práce.

Činnost - zednické práce - malířské práce - lakýrnické práce.

Zakázková výroba, montáž, kamenické práce: - kamenné prvky, obklady koupelen, parapety, kuchyňské desky.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, bytových jader. Elektroinstalační práce: - rozvody elektřiny - revize elektrických zařízení - fotovoltaické elektrárny na rodinné domy.

Projekce, realizace, revize - elektroinstalace - elektro práce.

Služby: - projekční, koordinační činnost a projektové řízení v oblasti slaboproudých systémů a systémů pro měření a regulaci (MaR)

Činnost - instalatérské práce, rozvody vody, topení - plynařské práce, rozvody plynu. Dodávky, montáž - plynové kote - solární technika - podlahové vytápění.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - servis plynových kotlů.

Tesařství - dřevostavby - střešní konstrukce, krovy, dřevěné konstrukce. Činnost - tesařské práce - klempířské a pokrývačské práce - sádrokartonářské práce.

Činnost: - opravy tepelných zařízení - stavby a rekonstrukce předávací výměníkové stanice - opravy netěsností havarijních a uzavíracích ventilů - topenářské a vodoinstalatérské práce

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, mříže, zábradlí - ohýbání trubek - zakružování.

Práce: - instalatérské - topenářské - čištění odpadů.

Montáž - zabezpečovací systémy Elektromontážní práce Montáž - PC sítě

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Ryze česká společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se zabývá výstavbou administrativních budov a občanských staveb (jídelny, školky, školy). Dále revitalizací a rekonstrukcemi zděných a panelových bytových domů. Sídlíme v Praze a Českých Budějovicích, působíme tedy ve Středočeském a Jihočeském kraji a především v Praze. V našich službách naleznete ...

Tomáš Matouš se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi, především pak výrobou kuchyní a nábytku na míru. Doba výroby nábytku a kuchyní se pohybuje v rozmezí 3 až 10 týdnů. V rámci kuchyňský linek provádí veškeré práce – zaměření, návrh, montáž včetně zapojení veškerých spotřebičů. Nábytek na míru: - ložnice - šatny - vestavěné skříně - ...

Práce: - malířské - natěračské - malování pokojů.

Činnost - sanace objektů po požárech a povodních - požární ochrana a BOZP - prodej, opravy, revize hasicích přístrojů - deratizace, dezinfekce, dezinsekce - odstraňování havárií. Technická kancelář - adresa: Tovární 5751, 430 01 Chomutov.

Činnost - pokrývačské práce - střechy na klíč. Provozovna - adresa: Jelenice 16, okr. Mělník.