Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
BB building je pražská společnost zabývající se systémovým řešením a technicky vysoce výkonnými produkty, ze kterých těží architekti, projektanti a investoři. Vyvíjíme a nabízíme úsporná řešení, která jsou zaměřená na potřeby a požadavky trhu. Naše výrobky bez přestání inovujeme a dále vyvíjíme. Pro naše partnery zajišťujeme poradenství a odborný ...

Geodetické práce vytyčování, geometrické plány

Opravy střech a střechy na klíč. ploché střechy a balkóny z PVC fólie Pokrývači: - konzultace Vaší střechy - výpočet a naše nabídka - montáž. Klempíři: - falcpovaná krytina z tabulí i ze svitku ze všech druhů materiálů - žlaby a svody ze všech druhů materiálů a to včetně barev - montaž prefabrikátů. Výškové práce. Používané ...

Jsme společnost poskytující havarijní službu napříč všemi obory nonstop po Praze a Středočeském kraji.

Řemeslná a stavební společnost. Provádíme i havarijní práce nonstop po Praze a středočeském kraji.

Zemní, výkopové práce: - ruční výkopové práce - bourací práce.

Instalatéři, -voda-plyn-topení-kanalizace -strojní čištění kanalizace -instalace sporáků, karem, WAW, bojlerů, myček, praček i s dodáním. -havarijní služby 24 hodin.

Firma Josef Pavle se zabývá realizacemi plotů a oplocení na klíč. Dále se v rámci své činnosti věnuji montáži vrat, bran, garážových vrat a také pokládkám zámkové dlažby, stavbě teras či výrobě a montáži žaluzií. Sídlo firmy naleznete na adrese Vysočanská 243/113, Praha 9 - Střížkov. Výstavba, realizace, montáž: - ploty, pletivo, oplocení - ...

Jsme firma zabývající se dřevařskými, zahradnickými a zemními pracemi s působištěm po celé ČR. Pokud potřebujete odstranit náletovou vegetaci, zajistit rizikové kácení stromů, výsadbu apod., kontaktujte nás. Více info na drevoazem.cz

řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Provádíme izolace plochých střech, balkonů, teras, garáží apod., zahradní jezírka, folie proti zatékání, nátěry střech, výškové práce.

Zemní práce strojní technikou, realizace bazénů na klíč

Provádíme vodotěsné izolace střech, teras, balkónů, jezírek, bazénů, spodních staveb proti tlakové vodě a radonu z podloží.

Hydroizolace. Krémová injektáž proti kapilárně vzlínající vlhkosti, vlhkého zdiva, proti průsakům tlakové vody do objektu.

Strojní omítky: sádrové, vápeno-sádrové, vápenocementové, a štukové.

Pokládáme plovoucí, laminátové, palubkové i dřevěné podlahy. Dále lakujeme, renovujeme a brousíme parkety, pokládáme koberce i PVC lina.

Kompletní elekroinstalace do 105 Kv. Instalace fotovoltaických elektráren. Provádíme také slaboproudé elektromontáže EZS, EPS, CCTV a další montáže dle potřeb zákazníka. Obchodní činnost.

Servis plynových kotlů Junkers, dodávka, montáž, uvedení do provozu, včetně kondenzačních kotlů. Výměny plynových kotlů. Montáž a revize plynovodů.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Elektroinstalace silno i slaboproudu, regulace chlazení a vzduchotechniky. Protipožární systémy instalace a servis.

Naše zámečnictví Praha působí přímo v hlavním městě Praha a je k dispozici od šesté hodiny ranní do osmé hodiny večerní. Pokud tedy potřebujete rychlou a kvalitní zámečnickou pohotovost, tak nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 601 502 205. Naši zkušení zámečníci si dokáži poradit se vším od otevírání aut, přes zabouchnuté dveře až po ...

Zakládáme si na kvalitně odvedené práci, otevřené a upřímné komunikaci a skvělé službě klientovi. Máme vlastní tým podlahářů a konzultantů, kteří jsou Vám k dispozici už od prvních fází projektu. Rádi s Vámi nezávazně prodiskutujeme Vaše požadavky či Vám prostě jen poradíme.