Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - elektroinstalace - revize hromosvodů

Zpracování plechu, pálení laserem, kovovýroba, zámečnická výroba, CNC ohraňování, svařování, zinkování.

Firma Stanislav Čihák - Studny nabízí : - zemní vrtané práce - vrtané studny-vrtání a výstavba studní - vrtaná studna - zakládání staveb-pilotové založení - velkoprůměrové vrty, průměr 620-1550 mm od tř.1 /tekuté písky, štěrkopísky/ do třídy 3-4 Prováděno vrtnou soupravou CALWELD ADL 1000 - nové velkoprůměrové ...

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Služby: - účetnictví - marketing - poradenství

Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Prodej řeziva.

Zahradnictví, kamenictví - zahradnické práce, údržba zahrad - návrhy a realizace zahrad - kamenické práce, výroba kamenných doplňků - návrhy a renovace pomníků.

Činnost - strojní omítání (strojní omítky).

Elektromontážní práce: - zařízení nízkého napětí - měření a regulace.

Instalatérské a topenářské práce - servis plynových kotlů - rovody vody, topení, plynu.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - zednické práce - elektrikářské práce - instalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Truhlářství. Výroba - dveře - nábytek z masivu - pergoly - zahradní domky.

Činnost - pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Prodej, e-shop - klempířský materiál - plechy - spojovací materiál - nářadí.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - strojní omítky - zateplování fasád - sanace vlhkého zdiva - ploty.

Služby: - zateplování - malby - tryskání, metalizace - šopování či lakování.

Truhlářské práce - restaurování starožitného nábytku - čalounické práce - pasířské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce panelových bytů, bytových jader - montáž sádrokartonu - plovoucí podlahy, obklady, dlažby.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Stavební činnost: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - rekonstrukce bytů