Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výstavba: -střešní konstrukce -půdní vestavby -rekontrukce krovy -sádrokartóny -pergoly -obklady -střešní okna -střešní krytiny. Dodávka: -lešení -bednění. Izolace -tepelná.

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

Kompletní truhlářská zakázková výroba včetně montáže a dopravy, vlastní kuchyňské studio. Dle přání zákazníka vyrobíme na míru: -kuchyňské linky včetně instalace a prodeje elektrických spotřebičů -nábytek: -dětský, koupelnový, ložnice, obývací stěny, předsíňové stěny, stoly, židle, vestavěné skříně -interiéry na klíč -vybavení ...

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Výškové práce prováděné horolezeckou technikou: -klempířské -zednické -demoliční -pokrývačské -natěračské -montáže reklamy konstrukce vzduchotechnika.

Elektro-prodej: -spotřebiče pro domácnost. Splátkový prodej.

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.

Služby: -nátěry fasády věže jeřáby konstrukce -montáže -kácení stromy -spárování panelové domy. Izolace: -hydroizolace ploché střechy.

Stavební firma: -stavební práce, rekonstrukce -zemní práce -výstavba přípojek -inženýrské sítě

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Výroba: -sklopná lůžka -vestavěné skříně na míru. Práce: -kovářské -zámečnické -svářečské.

Služby: -soustřeďuje na realizaci rovných střech -generální opravy, nátěry, oplechování -zateplení a zelené střechy.

BENSL spol. s r.o. - betonové monolitické schody. Výroba betonových monolitických schodů na zakázku. Schody s neomezenou životností, pro jakoukoliv stavbu. Snadná a rychlá výroba, možnost dalších úprav (obložení). Elegantní a prakticky nezničitelné schody.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Truhlářství. Renovace: -kuchyňské linky -bytové dveře.

Výroba a montáž: -krovy -vazníky -pergoly -zahradní domky dle zadání -střešní krytina -podlahy -palubky (obložení).

Prodej: -stavebniny kompletní stavební materiál KERATHERM, POROTHERM, YTONG, zdící materiál -veškeré izolace ORSIL, ROKWOL polystyren fasádní, polystyren podlahový -dlažby zámková dlažba BEST. Pokrývačské práce, pokrývačská firma: -střešní krytina KM** BETA, BRAMAC -veškeré pálené krytiny TONDACH, ...

Velkoobchod, maloobchod: - sklo. Sklenářské práce.

Povrchové úpravy dřevěnných a kovových konstrukcí: -lakýrnické práce -natěračské práce -lazurování dřeva -ochrana dřeva -protipožární nátěry dřeva -žárové zinkování kovů -komaxitování kovů.

Zemní práce Montáž - obklady - dlažby

Izolace fasád Sádrokartony Obkladačské práce - dlaždičské práce Zednické práce - fasády

Prodej a montáž - kuchyně Prodej a montáž - nábytek - obývací stěny - stoly - židle