Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Podlahářské práce. Parkety: -pokládání, pokládka -broušení -opravy -lakování.

Prodej: -klempířské prvky, výrobky. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stavební.

Komplexní kominická činnost: -vložkování -opravy, frézování -čištění -výstavby komínu -odkouření od Gas -kontrola inspekční kamerou -stavební činnosti.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Provádíme instalace a prodej infratopení - sálavého topení. Montujeme infra topení značky Wellina.

Stavby-Zahrady. Stavební a zednické práce: -realizace na klíč, údržba -stavby domů na klíč -rekonstrukce bytů, domů -fasádní systémy -základové desky -inženýrské sítě -ploty, oplocení, podezdívky -pokládka zámkové dlažby -chodníky, obrubníky -strojové hutnící práce - další stavební práce dle přání. Zahradnické práce: ...

Geodetické práce. Poskytování služeb v oblasti inženýrské geodezie a zpracování geodetické dokumentace pro komplexní pozemkové úpravy.

Rozsah námi prováděných prací: -zednické práce -zámečnické práce -tesařské práce -sádrokarton -pokrývačské práce -kazetové podhledy -klempířské práce -plastová okna -obkladačské práce -střešní okna -zemní a výkopové práce -zasklívání -vodoinstalační práce -zateplení staveb -elektroinstalační práce.

Montáže i opravy topení, voda, plyn Strojní čištění kanalizace Opravy a výměny topidel waw, karem a sporáků Výměny kotlů, bojlerů, sanitárního vybavení Drobné instalatérské práce Tlakové zkoušky potrubí

Elektroinstalační práce. Elektromontáže a elektroinstalace - průmyslové, domovní, venkovní - NN, VN, rozvaděče NN, veřejné osvětlení, montáže.

Stavební zámečnictví, montáže a ocelové konstrukce. Zabýváme se výrobou a montáží vrat, bran, garážových vrat, nejrůznějších ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, kovaných a ozdobných prvků šitých na míru Vašemu přání.

Prodej, montáž: -voda -topení -plyn.

Zámečnictví. Zakázková výroba: -dopravníky, dopravní systémy -schodišťové komplety a bezpečnostní madla -krycí a dekorativní stavební prvky -venkovní a vnitřní orientační systémy (směrovky, orientační tabule, firemní štíty, vývěsní skříňky) -užitkové prvky (pracovní stoly, police, rámy, atypické dřezy, digestoře, ...

Nabízí: -práce kovoobráběčské, zámečnické, instalatérské elektroinstalační, montážní, stavební a údržbářské, konstrukční, kovářské, strojní, svářečské, topenářské, stavební -opravy elektromotory, obráběcí stroje, MULTICARY -opravy a revize jeřáby -opravy korb nákl.automobilů -renovace náhradních dílů ...

Práce: -malířské -byty, kanceláře -lakýrnické -okna, dveře, radiátory -nátěry fasád, plotů, pergol, konstrukcí, podlah.

Zednické práce: -bourací, zednické, výkopové -základové desky -zámkove dlažby a jiné práce dle vaší poptávky.

Prodej elektroprůmyslové zboží: -pro domácnost -dílnu -zahradu -hobby.

Služby: -elektromontážní práce -rekonstrukce elektrozařízení -výroba rozvaděčů NN** -revize -projekty.

Firma zaměřující se na montáže a revize silnoproudu i slaboproudu.

Prodej, maloobchod: -keramické obklady a dlažba zastoupení italské firmy: MAJORCA, BISMANTOVA, T&T*, SAICIS českých výrobců: Rakovnické keramické závody, Chlumčanské keramické závody, a.s.

Úpravy interérů a exteriérů. Provádí: -malířské práce -lakýrnické práce -fasády, štěrkování omítek -montáž sádrokarton -dřevěné obložení -těsnění dveří, oken -montáže, demontáže všeho druhu.

Práce: -malířské -lakýrnické -obnova dveří a interiéru systémem VARIOPAINT, COLORFLEK, AQUAROLL. -imitace dřeva.

Prodej instalační materiál: -kotel ÚT** Modratherm-Therm -otopná tělěsa Radik Univa -armatury závitové přírubové -zásobníkové ohřívače vody -potrubí ocel, plast, měď -tvarovky železo, plast, měď -pojišťovací a regulovací armatury -expanzomaty a vše další. Montáže a rekonstrukce: -kotelny -horkovody a parovody ...