Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -malířské a natěračské -poradenství v oboru barev a nátěrových hmot -vymalování interiéru, natření fasád, oken i dveří.

Instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Činnost: - rozvody plynu, vody a topení - montáž veškerých topných systémů, kotlů, topidel, radiátorů - montáž odpadů - výměna stoupaček i kanalizace - havarijní služba - odborné konzultace a poradenství v oboru instalatérství - montáž ...

Jakub Klusák se zaměřuje na poradenství v oblasti technického zařízení budov a provedení instalatérských prací a následných revizí.

Izolatérství Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - instalatérské - topenářské - zemní, výkopové - doprava (odvoz suti, písku, zeminy). Půjčovna nářadí: - vibrační deska - univerzální válec RT - bourací, vrtací kladivo - kalové čerpadlo - elektrocentrála.

VTP ekol s.r.o. se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské práce a výstavbu kanalizací a vodovodů.

Firma Rostislav Pospíšil se sídlem ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerými stavebními a řemeslnými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme např. bourací a demoliční práce, zemní práce, výstavbu hrubé stavby či kompletní stavbu na klíč dle jejich požadavků. Naše činnost: - komplexní stavební činnost - zednické práce - ...

Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

Výroba: -tesařská, tesařské práce, tesař -dřevostavby, dřevostavba -prvky pro montované stavby -pokrývačské práce, pokrývač -truhlářské práce, truhlář. Montáž: -střešní konstrukce -pokládání střešních krytin, střešní krytiny.

Výroba: -aplikace hliněných omítek -aplikace marockého štuku -pořádání soukromých workshopů pro svépomocné omítání.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

JKS-STAVBY s.r.o. se zaměřuje na anhydritové, betonové, průmyslové a venkovní podlahy, také si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Služby: -projekční činnost stavební -dodávka kompletní stavby -dodávka kompletní interiéry -urbanistické a architektonické studie -návrhy -projektové práce. Truhlářská výroba: -interiéry. Vybavení: -velkokuchyně -restaurace -potravinářské prodejny -potravinářské výrobny.