Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Milan Rašovský se zaměřuje na přepravu nadměrných nákladů, stavební a výkopové práce a provozuje půjčovnu stavební techniky.

Milan Vrbka se specializuje na zednické práce, poskytuje služby pro zemědělství a zahradnictví a poradí si i s činnostmi týkající se izolatérství.

Milan Smolík se specializuje na topenářské, vodoinstalatérské práce, montáž kotlů, rekonstrukce koupelen a na oblasti týkající se instalací plynu.

Miloslav Tuček se specializuje na zemní a výkopové práce, terénní úpravy a poskytuje služby pro sklizeň prostřednictvím vlastních kombajnů.

-svařování kovů Lakýrnictví

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Projektování elektrických zařízení -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej mimo obory vyhrazené živnostenským zákonem

Oldřich Caha se zaměřuje na montáže a revize elektroinstalací, instalaci garážových vrat a bránových pohonů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Zámečnictví, nástrojářství

-Přípravné práce pro stavby Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Broušení a leptání skla -reklamní a propagační činnost -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zákonem č.455/91 Sb. o živnostenském podnikání ve znění pozdějších předpisů -sklenářské práce -rámování obrazů

Petr Krátký pracuje v oblastech truhlářství, tesařství a pokrývačství.

Petr Lupoměch provádí zateplovací a stavební práce. Svým zákazníkům prodává různé druhy oken, vyrábí a montuje lodžie, izoluje střešní krytinu a mnoho dalšího.

Radek Švoma se zaměřuje na pokrývačskou a klempířskou činnost a realizaci střešních oken.

Ramila, s. r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, dveří, nábytku a dřevostaveb.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Stanislav Stupka se specializuje na montáž sádrokartónů a příček a s tím související zednické činnosti.

Společnost Střechy Čermák, s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravu karosérií a zednictví.

Špaček Miroslav se zaměřuje na vnitrostátní dopravu, přepravu sypkého materiálu a zemní práce.

Společnost Tema Servis, s.r.o. provádí demolice, zemní práce, inženýrskou činnost a provozuje čerpací stanici.

Tomáš Horký pracuje v oblastech týkající se zámečnictví, kovářství a kovovýroby.

Společnost Tosap-CZ, s.r.o. se zaměřuje na oblasti týkající se zámečnictví, instalace vody, plynu, topení a klimatizace.

Václav Novotný se specializuje na přípravné a dokončovací stavební práce a elektromontáže.