Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kompletní elektroinstalace, údržba a revize zařízení do 1000V. Materiál potřebný k instalaci rozvodů, rozvaděčů a osvětlení vč. revizí. Zapojení domácích spotřebičů: - digestoře, větráky, elektrické vytápění, trouby a sporáky. Montáže: - elektromontáže od A po Ž - hromosvody. - brány, branky, pohony na brány, vrata, rolety

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - rekonstrukce budov, domů - suchá výstavba - střechy - zateplování fasád.

Stavební práce: -fasády, omítky, nátěry -revitalizace domů, jader -krby -zednické a obkladačské práce, dlažby -plastová okna, dveře.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - radiátory - kotle na tuhá paliva - ohřívače vody - krbová kamna, - čerpadla ústředního topení.

Realizuje stavby na klíč menšího až středního rozsahu. Hlavní náplní našich služeb jsou rekonstrukce koupelen, panelových bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, půdních vestaveb. Stavební činnost, služby: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - podlahářské práce - montáž sádrokartonů a minerálních podhledů - půdní vestavby.

Geodetická kancelář, geodézie - geodetické práce - digitalizace mapových podkladů - geometrické plány - mapování.

Pokrývačství, tesařství - pokrývačské a tesařské práce - konstrukce střech a přístřešků, zahradních altánů, pergol.

Tesařství: - konzultace, - návrhy, - konstrukce, - projekty, - realizace. Pokrývačství.

Instalatérské práce: - instalace nových rozvodů vody - vybavení studen, vrtů - rozvody venkovní, vnitřní kanalizace - montáž, rekonstrukce vytápění - podlahové vytápění - domovní průmyslové plynovody - rekonstrukce plynoinstalace.

Truhlářství, podlahářství Kompletní dodávka interiérů: - podlahy, dveře a nábytek na míru.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Truhlářství, podlahářství Výroba nábytku na míru z masivu i lamina, pergoly i jiný zahradní nábytek. Návrhy interiérů.

Řemeslo, práce, servis, projekce, poradenská činnost: - vyhledávání vodních zdrojů - budování nových studní, prohlubování stávajících studní - oprava a regenerace starých studní - čištění a desinfekce kopaných studní - ochrana vodních zdrojů, úprava vod a vodojemů - laboratorní rozbory přímo u vodního zdroje. Montáž, práce: - ...

Projekce-geodetické práce: - stavitelství. Prodej: - plastové desky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové desky - plexiskla - hliníkové profily.

Lesní práce Elektro montáže Výškové práce Kovo dřevo montáže

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich

Pohřební služba. Služby: - v oblasti pohřebnictví a na pohřebištích. Kompletní pohřební a hřbitovní služby: - převozy zesnulých - rakve a vybavení - pohřbení do hrobů i žehem - výkopy hrobů - květinová výzdoba - hudební doprovod - smuteční oznámení. Správa pohřebiště. Prodej: - hřbitovní doplňky (vázy, lucerny, svíčky a ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Testování, měření, analýzy a kontroly -Projektování elektrických zařízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

Stavba, stavební činnost, řemeslo, realizace: - hydroizolace střech - zateplování budov - izolační práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Truhlářské práce, výroba - dřevěné schody - schodiště.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Přípojky NN. Elektroinstalace - průmyslové objekty, rodinné domky zděné, dřevostavby. Montáž hromosvodů. Výroba a montáž: - rozvaděčů NN. Montáže, opravy a údržba MaR (měření a regulace). Zabezpečení objektů, slaboproudé rozvody. Elektrické vytápění. Montáže, opravy, údržba - veřejného ...