Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: - realizace komplexních dodávek vzduchotechnických systémů, vytápění a chlazení - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej nábytku z masivu: - zdravotní ortopedické lamelové matrace na míru - ložnice - polohovací rošty - jídelní sestavy - komody - obývací stěny - konferenční stolky, židle, stoly.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Stavební firma. Tesařské práce. Rekonstrukce střech. Dřevostavby. Výztuže do betonu. Lešení. Sádrokartony. Provozovna: - Mikoláše Alše, Valašské Meziříčí.

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní. Dodávka, montáž: - čistírny odpadních vod - projektová dokumentace. Půjčovna: - stroje a nářadí - vozidla. Řezání: - asfaltový povrch.

Kamenictví: -urnové hroby -jednohroby -dvouhroby -žulové schody -nápisové desky -rekonstrukce památek.

Kolařství Vyrábím všechny druhy a typy dřěvěných loukoťových kol, kočáry bryčky kanony vozy a kola na veterány Vyrábím zo strarým postupem a dodávám kola včetně kovářské práce

Nákladní autodoprava - vůz V3S třístranný sklápěč s hydraulickou rukou - zemní práce pásovým minibagrem 1, 5t. Elektroinstalační práce - elektrické přípojky nízkého napětí k rodinným domům - elektroinstalace - elektrorevize.

Geodetická činnost: - geometrické plány, rozměření pozemků, zaměření staveb, vytýčení vlastnických hranic - vyúčtování práce na stavbách - vyhotovení podkladů pro projekční práce - zaměření skutečného provedení stavby v digitální formě.

Stavební práce: - montáž sádrokartonů - zateplování fasád - omítky - pokládka zámkové dlažby - zednické práce.

-maliřské a natěračské práce (hlavní činnost)

Stavební práce: - omítky - drobné zednické práce - samonivelační podlahy. Prodej - stavební materiál, stavebniny: - okenní profily - pracovní oděvy.

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování ...

Kamenosochařství. Zpracování: - žula - mramor - pískovec - onyx - Technistone - Velkoplošné keramické desky Výroba: - dlažba - obklady - kuchyňské pracovní desky, kopelnové desky - schodiště - parapety - kamenné fasády.

Prodej, montáž, servis: - stínící technika - žaluzie - sítě proti hmyzu - zasklívání balkónů a lodžií Zasklení balkonů. Zasklení teras, atánů, pergol. Zimní zahrady

Stavební činnost, novostavby, opravy, rekonstrukce: - průmyslové stavby na klíč - novostavby - rekonstrukce, přestavba - subdodávky pro velké stavby - dlažba, obklady, nástřiky, osvětlení - elektroinstalace - interiéry na klíč - půdní vestavby.

Lakýrnictví Vodoinstalatérství, topenářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Služba, práce: Montáže, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení do 35kV -elektromontáže v průmyslu -domovní elektroinstalace -slaboproud, silnoproud -elektronická požární signalizace -nevýbušná zařízení -měření a regulace - výroba rozvaděčů nn - revize elektrických zařízení.

Montáž, instalace, servis: - průmyslové vodo, topo, plyn - kanalizace - výměna technologických celků. Plynovody: - plynofikace - domovní přípojky plynu. Vodovody: - přeložky vodovodů, plast, litina - realizace domovních vodovodů Kanalizace Čištění topných systémů.

Provádíme stavební a obkladačské práce od A až po Z: - zateplování, zateplení fasád - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen, bytů, domů - výstavba bytových jader - sádrokartony, sádrokartonářské práce - omítky - podlahy - zámkové dlažby - pokládka plovoucí podlahy, linolea, vynil, PVC - půdní vestavby - interiérové ...

Tesařské práce: - dřevostavby konstrukce na dětské hřiště - hrady na dětská hřiště - skluzavky - rozhledny - pískoviště. Internetový obchod: - houpačky - prolézačky - pískoviště - domečky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický písek kouzelný písek bubber - pěna na modelování.

Výrobky z: -přírodního kamene -žuly -mramoru -technistone -silestone -pískovce pro - interiér - parapety, obklady, schody, kuchyňské desky, obložení krbů.