Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: - rizikové kácení - péče o dřeviny - výškové práce

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Výroba: - smrkový štípaný šindel Činnost: - zemní a výkopové práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Práce, řemeslo, poradenství: - instalace vodovodních a otopných systémů - moderní technologie vytápění - odborné poradenství. Koupelnové studio: - autorizovaný prodejce KOLO - vany, sprchové kouty - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - sprchový program.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - obkladačské, malířské, obkladačské, podlahařské Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - závitování. Stolařství.

Firma poskytuje kompletní instalatérské a topenářské práce pro rodinné a bytové domy, byty, nebytové prostory, malé a středně velké průmyslové objekty a haly v okrese Vsetín, Zlín Po domluvě realizujeme zakázky i v jiných regionech. Prováděné práce: zdravoinstalace: -kompletní rozvody v rodinných domech -rozvody vnitřního vodovodu a ...

Betonové podlahy. Venkovní plochy. Podkládání betonové desky. Strojně hlazené betonové podlahy. Průmyslové betonové podlahy s obrusuvzdorným monolitickým potěrem. Cementové a epoxidové stěrky.

Rekonstrukce Vsetín rekonstrukce/opravy/poradenství Služby -Rekonstrukce domů, bytů -Obklady a dlažby -Strojní omítky -Malby a nátěry -Anhydritové lité potěry -Zateplování -Sádrokartony -Stropní podhledy -Stavební a dokončovací práce -Instalace vody a topení

Výstavba a rekonstrukce mostů, opravy povrchů, komunikací, asfaltové technologie, zeměměřičství - zemní práce, realizace technologie, dokončovací práce, povrchové úpravy - celkové rekonstrukce komunikací včetně přeložek inženýrských sítí - opěrné a zárubní zdi - protihlukové okna - venkovní betonové dlažby - penetrační technologie, ...

Nákladní autodoprava a jeřábnické práce. Autoservis: - servis osobních vozidel - příprava vozů na STK - autosklenářství - karosářské práce. Pobočka DALGIT..cz -Velkoformátový i maloformátový tisk -Grafické studio -Servis a prodej výpočetní techniky -Fotoateliér

Stavební elektroinstalační práce slaboproud, silnoproud, MaR rozvody. Inteligentní elektroinstalace. Revize.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětský nábytek - ložnice, postele z masivu - masivní dveře - kanceláře - dřevěná schodiště - dětská hřiště - pergoly - dřevěné ploty.

Pronájem, půjčovna pracovních plošin. Výškové práce. Střechy - montáž krytin, krytí šindelem DDS II. Prořez stromů. Technické služby, údržba domů, hal a jiných objektů. Výškové práce s plošinou. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Malířské, natěračské práce.

Stavební práce: - fasády - zateplování budov - podlahářské práce - sádrokartonářské práce.

Podlahy Krabica, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - linoleum, PVC - dřevěné plovoucí podlahy Práce: - podlahářské.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytů, bytových jader - půdní vestavby - montáž obkladů, dlažeb - sádrokartonářské práce.

Výroba a prodej: -repliky kamenných koryt, květináčů, truhlíků a prvků zahradní architektury. Prodej: -materiály pro výrobu zámkové dlažby -práškové pigmenty do stavebních hmot -přísady do betonu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy pro výrobu prvků zahradní architektury -neviditelné obrubníky.

Práce, opravy, řemeslo: - voda, topení, plyn - instalatérké, topenářské a plynařské.

Služby, prodej: - instalace solárních panelů - solární elektrárny a jejich příslušenství - solární články - solární energie - inteligentní elektroinstalace - elektromontáže - kamerové systémy