Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské a zednické

Tesařské práce. Výroba: - pergoly - ploty. Pokrývačské práce. Kompletní dodávka střech.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Jsme stavební firma specializovaná na střechy. Stavíme střechy od projekcí, návrhů až po jejich realizaci nebo opravíme, zateplíme či zrekontruujeme vaši starou sřechu. Provádíme zakázky po celé České republice i na Slovensku. Nabízíme také k prodeji střešní krytiny pro všechny typy střech. Projekce, projektování, návrhy a bezplatné posouzení a ...

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské

Práce, řemeslo: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - architektonická studie, projekty - tesařské a pokrývačské práce.

Práce, řemeslo: - tesař, tesařské - pokrývačské Stavba, výroba: - sruby, roubenky, dřevěnice - přístřešky, altány, pergoly - dřevěná okna, dveře - schodiště - nábytek, kuchyňské linky, židle, stoly

Stavební firma, práce. Stavba, výstavba, realizace: -rodinné domky na klíč -inteligentní elektroinstalace -krby. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské

Stavby všeho druhu. Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Specializace na realizaci šikmé a ploché střechy, terasy a stříkané izolace.

Tesařství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce: - střechy - ploché, šikmé Zednické práce Tesařské práce: - střechy, pergoly, altánky - izolace střech.

Stavební a obchodní činnost. - realizace, rekonstrukce rodinných domů - tesařské práce - fasádní práce - obkladačské práce - stavební práce - zemní práce - instalatérské práce - sádrokartony - okna, dveře, žaluzie - prodej stavebního materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálů, stavební suti

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.

Stavební práce: -fasády -zateplení -pokrývačské, tesařské, klempířské práce.

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce: -realizace, návrhy střech, střechy na klíč -opravy a rekonstrukce střech -krovy, okapy, rýny -výstavba podkroví -izolace střech -montáž a prodej krytin.

Truhlářství, podlahářství. Pokrývačství, tesařství.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -stavby bytové a průmyslové na klíč. Stavební projekce. Práce: -sanace, zateplování fasády -zednické, zedník -obkladačské, obklady, dlažba -tesařské, tesařství -stolařské, stolařství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -elektroinstalační, elektroinstalace -malířské, natěračské, ...

Výstavba, rekonstrukce: -střechy. Práce: -tesařské - stavba střešní konstrukce, montáž podbití, střešních oken -pokrývačské - montáže střešní krytiny -klempířské - okapy, štíty, parapety ... -zednické - drobné úpravy komínů a štítů ... . Pronájem, montáže: -lešení HAKI.

Práce: -tesařské, tesařství -zhotovení a montáž krovů a dřevěných konstrukcí -výroba střech na klíč.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Stavba, výstavba, dodávka, montáž: - střechy. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské (oplechování).

Dodávka, montáž - sádrokartonové konstrukce - laminátové a masivní podlahy - střešní okna Velux. Stavební činnost - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.