Míchadla stavebních směsí, vrtačky, brusky, řezačky, strojní pily, vibrační desky, bourací kladiva ale také průmyslové vysavače, vysokotlaké čističe anebo elektrocentrály najdou uplatnění na stavbách rodinných domů nebo průmyslových a komerčních budov.

LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Společnost LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. patří k největším výrobcům stavebních strojů na světě. V našem širokém portfoliu produktů se nachází kolové nakladače, rypadla, buldozery, kloubové dampry, stroje pro zakládání staveb, věžové jeřáby a také strojní vybavení pro těžební průmysl. Máme více jak 70 let zkušeností v oboru.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Firma STALOTAS s.r.o. v Ostravě nabízí pronájem širokého sortimentu spolehlivých stavebních strojů. Specializujeme se na pronájem a půjčovnu bagrů, traktobagrů a teleskopických manipulátorů. Také provádíme práce s bagrem, zemní, výkopové a bourací práce. Naše stavební stroje jsou připraveny na Vaše požadavky.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Pronájem, půjčovna: - malé stavební stroje pro výkopové práce - minibagr Kubota 008-3 - minidumper Neilsen. Služby: - zemní a výkopové práce.

Výroba, instalace a servis: - stěrače pásových dopravníků. Čištění: - pásové dopravníky.

Pronájem, půjčovna a prodej střešních výtahů a lehkých stavebních zdvihadel. Žebříkové výtahy, stavební výtahy.

Výhradní dovozce do České republiky. BOBCAT: - smykem řízené nakladače - bagry - teleskopické manipulátory - vibrační a hutnící technika - pěchy - desky - příslušenství a náhradních díly. AMMANN - RAMMAX: - hutnící technika HYUNDAI: - stavební stroje. Prodej, záruční a pozáruční servis strojů a příslušenství: - ...

Mezinárodní kamionová přeprava přeprava v rámci celé Evropy, včetně Skandinávie a Ruska přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR přeprava nadrozměrných nákladů velkoobjemové přepravy o kubatuře 100cbm a 120 cbm Práce autojeřábem autojeřáby značky LIEBHERR s nosností od 28t až po 500t vyškolená obsluha ...

Cementářský průmysl. Průmysl stavebních technologií. - zhotovení technologických projektů - balení, transport - montáž, šéfmontáž - školení personálu.

Bagry - náhradní díly. Prodej náhradní díly (ND) na stavební stroje JCB, model JCB 3CX, 4CX. Servis, opravy stavebních strojů JCB a jiných. Prodej náhradních dílů na veškeré stavební stroje JCB, CAT, VOLVO, KOMATSU, MF atd. Prodej a montáž přídavná zařízení na veškeré stavební stroje: -hydraulická bourací kladiva -demoliční nůžky ...

Velkoobchod železářství a drobné stavební mechanizace. Vše pro stavbu a zahradu: - ruční nářadí - drobná stavební mechanizace - klasické železářství - hospodářské potřeby - hobby nářadí - zahrádkářské potřeby - kartáčnické zboží. Internetový obchod. Půjčovna stavební mechanizace.

Firma prodává nové i použité stroje JCB - zajišťuje jejich servis a prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Dále jsme rozšířili nabídku našich služeb o: - poradenství - leasing - půjčovnu strojů a provádění zemních prací. - přeprava podvalníkem

Nákup, prodej: - stavební technika - nákladní vozy - náhradní díly pro stavební techniku a nákladní automobily.

Hledáte bazar použitých stavebních strojů? U nás Vám nabízíme široký výběr prověřených použitých stavebních strojů, nákladních a užitkových vozidel. Vámi zakoupený stavební stroj Vám odvezeme až na místo určení. Zajistíme financování, váš stroj na protiúčet. Zajišťujeme prodej - výkup - leasing - protiúčet.

Provádíme kompletní zemní práce, bourací práce, terénní úpravy, zakládání staveb, pokládku zámkové dlažby, nákladní autodopravu a pronájem strojů.

Činnost: -průmyslový pronájem stavební mechanizace -koupě spotřebního zboží, strojů.... -moderní a rozsáhlý výběr výrobků z oblasti svářecí techniky a průmyslového nářadí -denní a noční servisní služba. Výhody pronájmu Boels: -nejnovější stroje a nářadí -dodávka připravená k použití -všechny pronajímané produkty jsou předem ...

Prodej, oprava, servis: -manipulační technika -vysokozdvižné vozíky -servis po celém regionu jihočeského kraje -servisní práce u zákazníků -renovace -náhradní díly -paletizační vozíky.

Import: -použitá stavební technika -mechanizace ze zemí EU: -lžíce pro bagry a rypadla, čerpadla, elektrocentrály, válce, dusadla, bagry, frakční třídičky, dozery, pily, jeřáby, kompresory, bednění, výkopové pažení, stavební buňky, kontejnery, lešení, minibagry a další. Výstavba, stavba: -zděné ploty.

Většinu dodávaného sortimentu tvoří: - maziva - provozní kapaliny pro automobily - dopravní technika - stavební stroje.

Pronájem, půjčovna, prodej stavebních strojů a příslušenství: -vibrační a hutnící technika -bourací, vrtací kladiva -kompresory -stroje pro frézování a broušení (stavební, podlahářské a truhlářské práce) -řezačky stavebních materiálů -brusky na parkety, čističe koberců -průmyslové vysavače -topidla (plynová, naftová, ...

Pronájem: - pracovní plošiny - stavební stroje.

Bazar - stavební stroje a jejich díly. Pronájem - jeřáby. Servis - jeřáby. Servis - stavební stroje YANMAR, HITACHI, KOBELCO, BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, ... Demoliční práce Výkopové práce - zemní práce.

Půjčovna rámového fasádního a pojízdného lešení. Nabízíme mobilní oplocení, mobilní zábrany stavební stojky, shozy na suť, výtahy a dopravní značení. Poskytujeme montáž i demontáž lešení. Nabízený sortiment je možné zakoupit také na našem e-shopu elpa-leseni.cz .

Prodej, servis, půjčovna: -Wacker stavební stroje -minirypadla -kolové nakladače -příložné a ponorné vibrátory -měniče frekvence napětí -hladičky betonu a vibrační lišty -vibrační pěchy.

Mezi hlavní činnosti, kterými se společnost zabývá, patří: - pronájem a montáž fasádního lešení, pojízdného lešení - pronájem stavebních výtahů - půjčovna stavebních strojů a nářadí - půjčovna zahradní techniky POJÍZDNÉ LEŠENÍ - pronájem, montáž: - lešení CUSTERS.

Firma DITES Teplice zajišťuje a realizuje především: - komplexní dodávky řídících systémů - projektování elektrických a strojních zařízení - dodávky a rekonstrukce silnoproudých a slaboproudých zařízení - dodávky a rekonstrukce vah a dopravníků - konzultační a poradenská činnost v oboru vážení a řízení - zajištění servisu.