Míchadla stavebních směsí, vrtačky, brusky, řezačky, strojní pily, vibrační desky, bourací kladiva ale také průmyslové vysavače, vysokotlaké čističe anebo elektrocentrály najdou uplatnění na stavbách rodinných domů nebo průmyslových a komerčních budov.

LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Společnost LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. patří k největším výrobcům stavebních strojů na světě. V našem širokém portfoliu produktů se nachází kolové nakladače, rypadla, buldozery, kloubové dampry, stroje pro zakládání staveb, věžové jeřáby a také strojní vybavení pro těžební průmysl. Máme více jak 70 let zkušeností v oboru.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Firma STALOTAS s.r.o. v Ostravě nabízí pronájem širokého sortimentu spolehlivých stavebních strojů. Specializujeme se na pronájem a půjčovnu bagrů, traktobagrů a teleskopických manipulátorů. Také provádíme práce s bagrem, zemní, výkopové a bourací práce. Naše stavební stroje jsou připraveny na Vaše požadavky.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Prodej, servis, půjčovna: - demoliční technika.

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Výroba, prodej: -průmyslové výtahy: -výtahy nákladní, skladové a stavební -transportní plošiny. Prodej, půjčovna, pronájem, oprava, servis: -vibrační desky a rotátory -vibrační pěchovadlo.

Nabídka zapůjčení elektrických kondenzačních vysoušečů k odstranění vlhkosti zdiva.

Export, vývoz: - stavební a silniční stroje - kompaktory - zemědělská technika - čerpadla - kompresory - nářadí - náhradní díly.

Společnost Paschal s.r.o. je výhradním zástupcem firmy PASCHAL - Werk G. Maier GmbH pro Českou republiku. Společnost působí na našem trhu od roku 1994. V současné době má hlavní sídlo v Praze a pro naše zákazníky jsme vybudovali dva pronájemní sklady ve městech Beroun a Olomouc. Poskytujeme svým zákazníkům komplexní služby v oblasti prodeje a ...

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Půjčovna: -stavební nářadí a mechanizace -zahradní technika -brusky, frézky, míchadla, kompresory -utahováky, vrátky, shozy, křovinořez -vibrační pěchy a desky. Pronájem: -lešení, elektrocentrály, odvlhčovače, řetězové pily, vysavače a myčky.

Půjčovna lešení, montáž lešení, stavební výtahy, trubkové lešení, haky lešení, zateplovací systémy TERRANOVA, fasádní práce, lešenářské práce, fasádní lešení, demontáž lešení..

EVEREST servis s.r.o., Praha 10 - lešení, mobilní oplocení, stavebniny, traťové dodávky stavebního materiálu..

Prodej, servis, půjčovna: -stavební stroje a nástroje.

Přistavení a pronájem kontejnerů, dovoz materiálu a sypkých hmot, odvoz a uložení stavební sutě. Pronájem stavebních strojů a mechanizace. Bourací práce a demolice hydraulickým kladivem.

Komisní prodej: - stavební materiálprodej a příjem do komise - okna - dveře - zárubně - dlažby Prodej - písek Prodej - betonové dlažby Prodej - stavební materiál Půjčovna - stavební mechanizace Prodej - šindele 2 jakosti Prodej - betonářská ocel Prodej - štěrk Prodej - cement

Výroba vrtného nářadí pro stavebnictví a geologii včetně nářadí pro nejnáročnější: -výroba strojních celků - vrtací hlavy -výrobny výplachu, injekční a výplachová -čerpadla vlastní konstrukce -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Prodej, servis, výkup a pronájem vysokozdvižných vozíků, paletovacích vozíků ručních a el., náhr. díly, trakčních baterií a nabíječů, přídavných zařízení, prodej a lisování superelastických kol a pneumatik, montáž hnacích kol el. paletovacích vozíků.

Autobazar - osobní, užitkové a nákladní automobily Odtahová služba, autoservis, Bazar - stavební stroje

Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje Zemní práce Servis stavebních strojů a zahradní techniky

Půjčovna nářadí, stavební mechanizace, strojů a zahradní mechanizace.

Půjčovna, servis, prodej stavebních strojů: -nakladače UNC, Locust servis možný i v terénu -dieslové kompresory -elektrické kompresory -pneumatická kladiva Permon -stavební míchačky -fasádní vrátky -teplovzdušné agregáty -vibrační pěchy a desky -vibrační válce STA -Multicar. Další služby: -přetěsňování hydraulických ...

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Výroba : - zásobníky - dopravníky - šnekové, korečkové, řetězové, pásové - dopravník - elevátor - ND pro redlery, elevátory, korečky a šnekovnice - produkty pro zemědělství, sladovny, mlýny, VKS, stavebnictví, chem., potr. a dřevozprac. průmysl

Výroba: - zařízení pro svoz a manipulaci s odpadem - vyklapěče nádob - nástavby pro svoz odpadu - přepravní vozíky.

Pronájem: - nůžkových plošin - přívěsných plošin - pásových plošin - kloubových plošin - minijeřábů - zemních strojů - mobilních myček kol - myček pneumatik - myček podvozků.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.