Míchadla stavebních směsí, vrtačky, brusky, řezačky, strojní pily, vibrační desky, bourací kladiva ale také průmyslové vysavače, vysokotlaké čističe anebo elektrocentrály najdou uplatnění na stavbách rodinných domů nebo průmyslových a komerčních budov.

LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Společnost LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. patří k největším výrobcům stavebních strojů na světě. V našem širokém portfoliu produktů se nachází kolové nakladače, rypadla, buldozery, kloubové dampry, stroje pro zakládání staveb, věžové jeřáby a také strojní vybavení pro těžební průmysl. Máme více jak 70 let zkušeností v oboru.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
Firma STALOTAS s.r.o. v Ostravě nabízí pronájem širokého sortimentu spolehlivých stavebních strojů. Specializujeme se na pronájem a půjčovnu bagrů, traktobagrů a teleskopických manipulátorů. Také provádíme práce s bagrem, zemní, výkopové a bourací práce. Naše stavební stroje jsou připraveny na Vaše požadavky.
STALOTAS - spolehlivá půjčovna stavební techniky
-Nákladní autodoprava -Zemní práce -Opravy a údržba komunikací -Pronájem plošiny MP 13 -Stavební činnost -Péče o zeleň -Prodej materiálu Nákladní autodoprava - Tatra 815 4x4 ( třístranný slápěč - 9 t ) - Multicar ( třístranný sklápěč - 2 t ) - Dacia 1307 4WD ( valník, pickup 5 míst + 1 t ) - Traktor ( ...

Prodej a půjčovna stavebního nářadí a mechanizace.

Opravy a servis: -zdvihací zařízení, plošiny, jeřáby -hydraulické jeřáby HIAB, ČKD, LOGLIFT. -pozáruční servis a opravy nakladačů a rýpadel, renovace výložníků, opravy lžic CASE, Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Bobek, ZŤS -výměny olejových náplní, filtrů -čištění hydraulických soustav. Stavby strojů a zařízení: ...

Jsme pronajímateli vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Služby: - v oblasti facility managementu: - komplexní správa a údržba administrativních budov - služby technologických dispečinků - technická a IT podpora pro podnikatelské subjekty, firmy - úklidové služby, úklidy - služby spojené s provozem objektu - správa a údržba vlastních nemovitostí - účetní služby - ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál: - tepelná izolace, izolační materiál - zdící materiály - zateplovací systémy - pojiva a omítky - stavební folie - hutní materiál - betonové výrobky - stavební chemie, barvy - stavební nářadí - spojovací ...

Prodej, pronájem, servis a dodávky: -stavební stroje -zařízení. Obchodní zastoupení: -KRAMER -KAISER -INDECO -JCB.

Prodej, e-shop, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - stavební mechanizace

Prodej a servis stavebních strojů: - finišery - válce - vibrační technika - rozbrušovací pily - malá mechanizace - zahradní stroje.

Výroba stroje a zařízení pro průmysl: - mlékárenský - potravinářský - pivovarnický - vinařský - farmaceutický - chemický - textilní - stavební - spotřební Povrchové úpravy: - broušení, leštění, tryskání - moření, pasivace Prodej: - chemikálie pro povrchové úpravy - vázací a manipulační prostředky

Výroba, prodej, opravy: -speciální stroje a zařízení -nástavby a adaptéry -přívěsy, návěsy -bagrovací lžíce, pluhy, radlice -sněhové frézy -jeřáby -ocelové konstrukce, kovovýroba. Servis: -traktory -nákladní automobily -nakladače -speciální stroje. Stavební a zemní práce, autodoprava: -stavby rodinných domků ...

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Práce s autojeřábem do 20 tun. Jeřábnické práce. Práce: - montážní - stavební. Pronájem, půjčování: - plošiny dosah 16 m.

Bazar - zařízení na zpracovaní šrotu Bazar - stavební zařízení Dodávka, servis - stroje na zpracování šrotu Dovoz - stroje na zpracování šrotu

Opravy - stavební stroje Soustružnické práce Svářečské práce Zámečnické práce

Realizace litých podlah. Pronájem čerpadla.

Prodej a servis zemědělské techniky. Prodej, servis traktorů JCB Fastrac a manipulátoru JCB.

Prodej, servis, půjčovna: -stavební výtahy, -lešení.

Dovoz, prodej z EU a USA: - nové i ojeté automobily - kamiony - stavební stroje

Stavební stroje a zařízení. Pronájem montážních vysokozdvižných plošin. Výškové práce i horolezeckou technikou. Montáže reklamních zařízení. Elektroinstalace včetně revizí a přihlášek.

Výroba: - kompletní převody ozubenými a klínovými řemeny - hřídelové spojky - převodovky a elektropřevodovky - speciální dopravníkové válce pro výrobní linky v automobilovém průmyslu a variantní zakázkové aplikace pro řešení převodů a pohonů průmyslových strojů.