ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Stavby: - teplovzdušné krby. Dodávka, montáž a obezdění: - krbové vložky z litiny i oceli - kachlová krbová kamna - mastková krbová kamna - celolitinová krbová kamna. Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - doplňky k oknům-parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Výroba, zakázkové truhlářství: - nábytek - skříně - postele - stoly, židle - dveře (interiérové, vchodové) - ozdobné ploty - schodiště - terasy + balkónové oplocení.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování domů - montáž plastových oken a dveří.

Stolařství. Výroba na zakázku: - nábytek - dveře, okna - repliky starožitného nábytku - kuchyňské linky - vybavení bytů - schodiště - pergoly.

Specializace: - plynové kotle - plynové kotle kondenzační.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Interiérové studio kuchyní, dveří a plovoucích podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Stolařství. Výroba: - okna a sveře.

Prodej: - metrické šrouby - podložky - vruty - imbusy - hřebíky, hmoždinky. Sídlo: Praha 8, Sokolovská 366/84.

ALBA ELEKTRO Prodej: - elektroinstalační materiál.

Prodej: - elektronika - elektrospotřebiče.

Domácí dílna MILDE Josef Maloobchod: - ruční elektrické nářadí - nástroje - lepidla a tmely - potřeby pro kutily.

Koupelnové studio, svět koupelen Maloobchod: - sanitární keramika - vany, spchové kouty, masážní boxy a hydromasážní vany - obklady a dlažby španělských výrobců- koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - program pro handicapované spoluobčany.

Prodej: - koberce - PVC linoleum - běhouny.

Výhradní dovozce italských dekorativních barev firmy CANDIS : - barvy interiérové - barvy fasádní - bordury

Dřevostavby - přístřešky Údržba, opravy a stavby - komíny Obkladačské a podlahářské práce Sádrokartonářské práce Rekonstrukce - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádrazednické práce Střechy

Plynoinstalace Topenářské práce Servis - kotle na tuhá paliva Zámečnictví Vodoinstalační práce

Výroba - elektrosoučástky