ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Instalace, montáž: - tepelné a hlukové izolace - ústřední topení a horkovody - izolace potrubí a rozvodů pro klimatizaci budov. Prodej: - izolační materiály.

Prodej: - domovní a průmyslové armatury - drenážní systémy, kanalizační mříže - izolační materiály - kotevní technika - nářadí - vodoměry.

Maloobchod: - spojovací materiál.

Prodej: -stavebniny -stavební materiál.

Výroba: - vodičů, profilů a drátů.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Výroba, prodej, montáž, poradenství: - plastová hliníková, dřevěná okna a dveře - balkónové dveře - vchodové dveře - zimní zahrady.

Služby: -návrhy interiérů. Prodejna - Šumperk, Polská 78/8: -interiérové doplňky -obrazy -svítidla, osvětlení -kusové koberce -plovoucí a dřevěné podlahy -nábytek: -dětský, předsíňový, obývací pokoje -police, postele.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Aqua interiér Zakázková výroba, prodej: -koupelny na klíč -kuchyňské linky. Prodej: -sanitarní keramika. Prodej, montáž: -podlahy -sanitární technika -bytové armatury

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Výroba, dodávka, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - dveře plastové i dřevěné - vhodné umístění i pro panelové domy - zimní zahrady - střešní okna - parapety - okenní doplňky. Uvedené výrobky jsou typické, atypické z plastu, dřeva, hliníku. Pobočky: - Zábřeh, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Praha.

Prodej: - elektromateriál a rozvaděče - přístroje - instalační technika - kabely a příslušenství.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Dokončovací stavební práce. Prodej a montáž oken. Montáž žaluzií a sítí do oken.

Prodej: - dveřní stříšky - polykarbonátové desky - průmyslové obloukové světlíky - oplocení rodinných domů a firem. Výroba a montáž: - přístřešky - stříšky - zastřešení pergol, zimních zahrad.

Stavitelství Prodej: - stavební materiál. Stavební práce.

Pila. Výroba, prodej: -řezivo. -fošny. -stolařské řezivo. -palubky.

Prodej: - stavební materiál, stavebniny - zateplovací systémy - stavební železo - půjčovna přívěsných vozíků.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Stavební truhlářství Výroba: -Euro okna -okna špaletová a zdvojená -dveře a zárubně -schodiště -zábradlí -obklady stěn -nábytek.

Prodej, montáž: - automatické kotle na dřevní pelety - kotle na biomasu - tepelná čerpadla - solární systémy.

Spirax Sarco je přední světový výrobce armatur a zařízení pro parokondenzátní systémy i jiné technické plyny a kapaliny. Působí v oblasti vybavení, řízení, regulace a měření v systémech páry a kondenzátu a dalších průmyslových médií.