ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Maloobchod, velkoobchod : - stavební materiál - betonové výrobky - cihly - lepenky - izolace.

Servis a montáž: - plynové kotle - automatické kotle - tepelná čerpadla - regulace SIEMENS - elektroinstalace NN.

Pilařská výroba: -řezivo. -palubky. -palivové dřevo.

Prodej: - sanita, vodovodní baterie, vybavení koupelen, dřezy, zrcadla - rozvody vody, topení, plynu, vzduchu - armatury - ohřívače vody - odpady - sortiment pro vybavení koupelen.

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Podlahy Havelka: - kompletní řešení podlah - zaměření, pokládky, srovnání podkladu - pokládka podlahových krytin.

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Zakázková výroba vchodových a interiérových dveří, kancelářského nábytku, kuchyňských linek, oken, postelí, schodišť, vestavěných skříní a zahradního nábytku.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Maloobchod: - stavební materiál, stavebniny.

Výroba: - odlučovače tuku - lapáky písku, nádrže - rudly, policové a dílenské vozíky - kovové palety, konstrukce.

Lesnictví: - ochrana lesů - výroba truhlářského řeziva, stavební řezivo - péče o lesní porosty - rizikové kácení.

Pila Zpracování dřeva. Stavební dřevo, řezivo.

Prodej, maloobchod: - elektro, kotle, ohřívače vody - radiátory, záchody, vodovodní baterie - jízdní kola - RC modely - potřeby pro domácnost

Koupelnové studio, svět koupelen. Velkoobchod, maloobchod: - sanitární keramika - vany, spchové kouty, masážní boxy - obklady a dlažby - koupelnový nábytek

Maloobchod: -nábytek -bytové doplňky, obrazy -koberce -PVC linolea.

Práce, montáže: - vodo, topo, plyn - servis kotlů.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety, parapety - zimní zahrady - výklady.

Truhlářství, kuchyňské studio, studio zdravého spaní. Výroba nábytku na zakázku, montáž: - interiéry obchodů - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - zábradlí - schodiště - podlahy - sedací soupravy.

Dovoz: - mramor, žula, onyx, travertin. Výroba: - mramorová mozaika - dlažby - obklady - obložení schodů a krbů - parapety - kuchyňské a umyvadlové desky - dekorativní doplňky.

Výroba: - dřevěná okna kastlová, vídeňská, zdvojená, EURO - dřevěné dveře venkovní, vstupní, včetně zárubní - dřevěné dveře vnitřní, interierové, včetně obložkových zárubní - prosklené stěny vnitřní i venkovní, vrata - dřevěné schody a schodiště, samonosná schodiště, ozdobné zábradlí - zahradní altány, přístřešky pro auta, ...

Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - ložnice - obývací pokoje - dveře, schodiště - interiéry restaurací - nábytek do škol - skříně - zahradní vybavení.