CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost MARO trade s.r.o. je jedním z největších českých prodejců informačních technologií a elektroniky.

Komplexní sanitační programy - profesionální hygiena. Balící a obalový materiál. Strojní mytí nádobí v kuchyňských provozech. Vonný program.

Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Projekce, návrh, realizace, úprava, servis: -zahrady -zahradní jezírka. Velkoobchod, prodej: -dřeviny -netkané textilie -jezírková folie -zavlažovací rohože -protikořenová textilie -zahradní a malá zemědělská technika (sekačky, kypřiče, postřikovače) -zahradní chatky, domky na zahradní nářadí -zahradní nábytek -zahradní ...

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Společnost ALTERA handling s.r.o. zajišťuje dodávky: - flexibilní zábrany - elastické ochrany sloupů - instralogistika - logistické příslušenství - rychlozdvižné elektronické balancéry - hadicové manipulátory

Zaměření na ikompletní dodávky systémů měření a regulace (MaR), silnoproudé a slaboproudé systémy. Provádíme i odborný servis a revize technologií.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Společnost Al&Sl welding s.r.o. zajišťuje svařování hliníku, nerezové oceli, obrábění. Ve strojírenství zajištění kompletního výrobního procesu od nákupu materiálu, dělení, obrobení, svařování, broušení až po povrchovou úpravu. MIG/MAG, TIG, Laser.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Služby: - řezání laserem - popis laserem - gravírování - řezání plastů - kovoobrábění

Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Společnost PORADENSTVI-PO-BOZP, s.r.o. zajišťuje v Ostravě komplexní služby v oblasti BOZP a PO.

Služby - poradenství a služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení osob - zpracování kompletní dokumentace BOZP a PO

Služby - počítačové kurzy a školení - webdesign, tvorba www stránek - webhosting Prodej - počítače, notebooky - tiskárny, kopírky, faxy - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - televize, domácí kina

Stavební práce: - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - inženýrské sítě. Montáž technického zabezpečení budov: - plynové zařízení - ústřední topení - rozvody vody a kanalizace.

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.