CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej - nábytek z masivu - bytový a kancelářský nábytek.

Kovovýroba: - kovové konstrukce - reklamní stojany - komponenty ke kotlům - kovové ploty - ocelové vchodové dveře.

Zakázkové kovoobrábění. Obrábění: -dřevo -kovy -plasty. Soustružnické práce. Výroba soustružených dílů na dlouhotočných soustružnických CNC automatech.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost KROSMA stav s.r.o. provádí zemní, výkopové a bourací práce.

Vyrábíme sáčky a pytle z BOPP, CPP, LDPE, MDPE a HDPE pro použití v potravinářství, nebo pro průmyslové balení. Nejčastější použití našich sáčků je na balení pečiva, mrazených výrobků, lahůdek, textilu a průmyslových výrobků nebo pneumatik. Dále vyrábíme paletizační pytle, plastové obálky, sáčky s lepící páskou, přířezy, kornoutové sáčky. V ...

Společnost Newwel Czech, s.r.o. je výrobce a dodavatel vlnité lepenky a obalů v Ostravě.

Komplexní služby: - požární ochrana - bezpečnost a ochrana zdraví při práci, BOZP - prevence závažných havárií. Prodej: - prostředky požární ochrany - požárně bezpečnostních zařízení.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

Projekce a realizace slaboproudých systémů Zabezpečovací a kamerové systémy Komplexní správa IT Prodej a servis vypočetní techniky Požární signalizace Vývoj software

Dodávky, servis a náhradní díly pro vozidla na svoz odpadu a zametací vozy (komunální technika). Maloobchod, prodej: - dodávky vozidel pro svoz TKO s lineárním stlačováním HALLER - dodávky zametacích vozů SCARAB - dodávky užitkových vozidel MULTICAR vč. nástaveb - dodávky náhradní díly

Prodej a servis zemědělské, lesní a komunální techniky - traktory, kombajny, pluhy, secí stroje, podmítače, řezačky a postřikovače.

PROFITUBE PROCZECH s.r.o. se zaměřuje na technologie, logistiku a jejich automatizaci v oblasti nemocniční logistiky.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Den Braven je ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu, která přes 20 let patří k výhradním a předním výrobcům lepidel, pod známou značkou Mamut Glue, ale také tmelů, hydroizolačních nátěrů, hloubkových penetrací, chemických kotev, cementových lepidel, fasádních stěrek, polyuretanových montážních pěn a zároveň jsme dodavatelem chytrých ...

Na kompletní dodávku a realizaci vybavení prodejen se již několik let specializuje firma intaPLASTIC s. r. o. V našem širokém sortimentu naleznete vysoce kvalitní výrobky v dostupných cenových relacích.

Společnost AMBIFLEX s.r.o. nabízí PP tkané pytle a vaky s hladkou nebo potisknutou povrchovou úpravou, v různých rozměrech, stylech a barvách. Naše pytle jsou vyrobeny z nejkvalitnější tkané polypropylenové látky a mají vysokou pevnost v tahu.

Výroba: -obaly z plastu, zpracování plastu: -kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky. Technologie výroby: vstřikování, vyfukování, vstřikovyfukování i vstřikovyfukování s natahováním.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Revize-opravy-nákup a prodej hasících přístrojů a tlakové zkoušky nástěnných a zemních hydrantů.

Výroba obalů pro potravinářský a farmaceutický průmysl: - obaly z plastu, zpracování plastu: - kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky.

Vyvíjíme zakázkový systém zaměřený na metrologické, měřicí a evidenční systémy. Vyrábíme měřicí přístroje. Prodáváme, servisujeme a kalibrujeme manometry a snímače tlaku.

Společnost ARCTIS Čeleda, s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizačních technologií všech typů. Klimatizace a tepelná čerpadla: Montáž a servis klimatizačních technologií všech typů. Obchodní zastoupení, prodej a servis značek ACOND, TOSHIBA, LG, MIDEA, SINCLAIR, IVT a NIBE. Živnostenské chlazení: Dodávky, montáže a servis ...

TORIMPEX, spol. s r.o. se zabývá prodejem brusných kotoučů, pásů

Barboni Stay SE je sdružení 20firem z různých oborů