CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Společnost METESS s.r.o. je výrobce a dodavatel inovativních technologií v průmyslové automatizaci a mechanizaci. Naše firma konstruuje a vyrábí na zakázku jednoúčelové stroje na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Jsme specialisté na vývoj a výrobu přípravků a strojů pro spojování plastů metodou tepelné nýtování, ruční tepelné ...

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Pobočka. Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení. - značení mikroúderem SIC MARKING - značení rytím SIC MARKING - značení laserem SIC MARKING - elektrochemické značení Universal Marking Systems - průmyslové popisovače FIXOLID, kuličkové a lakové popisovače, tekutá křída - ruční razidla do kovu, výroba razidel na ...

SCRUB s.r.o. se zaměřuje na čištění podlah, koberců a povrchovou úpravu.

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Vysekávání a laserové pálení na CNC strojích.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Společnost HONEST ELEKTRO s.r.o. dodává přístroje pro praktické lékaře: - anesteziologické, recuscitační - EKG, vyšetřovací ultrazvuky - koncentrátory kyslíku - operační světla, čističky vzduchu apod. Půjčovna výkonných koncentrátorů kyslíku v Olomouci

Prodej: - zahradní a lesní technika - pily - sekačky - křovinořezy - čerpadla - sněhové frézy - traktory - plotostřihy - foukače - vyžínače - vysavače - motokoloběžky. Půjčovna: - benzínové a elektrické pily - křovinořezy - provzdušňovače a odmechovače trávníků.

Michal Číž se zaměřuje na nátěry a čištění střech, čištění fasád, zámkové dlažby a betonových povrchů.

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Výroba, prodej: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylenu.

SCHIMEK ESTATE s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, vrtání, přesun materiálu a odklízení sněhu.

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Drahomír Zavadil se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu, spediční služby a na pronájem obytných přívěsů.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

JOPC Group s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis, údržbu a poradenství týkající se nové i použité kancelářské techniky.

Prodej, servis, leasing, bazar garážové a autoservisní techniky: - kompletní vybavení pro pneuservisy, vybavení karosáren, zvedací technika - vybavení STK - servis podvozku (geometrie náprav, válcové zkušebny, deskové zkušebny, vibrační desky) - nářadí, ponky, svářečky - nabíjecí a startovací zdroje - lisy, diagnostika - odsávání výfukových ...

Prodej mobilních telefonů, fotoaparátů a výpočetní techniky. Servis výpočetní tehchiky, notebookl, počítačů, tiskáren. Bazar výpočetní tehcniky.