CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba: - obráběcí stroje, tvářecí stroje. Modernizace, opravy: - těžké obráběcí stroje s konečnou fází provedení CNC řízení.

Ucelený a jedinečný systém poradenství, služeb a výrobků, kterým pomáháme našim partnerům řešit zdravotní stav zvířat, zvyšovat mléčnou užitkovost, hygienu a další situace, které mohou v chovu mléčného skotu nastat.

Specializujeme se na hydroizolace spodních staveb, plochých a zelených střech, bazénů, jezírek, jímek, nádrží. Zhotovíme autoplachy, párty stany, folie pro reklamní učely atd. -stavby -střechy -bazény -bazénové fólie -jezírka

Zpracování oceli (černá, nerez), dále také hliník, mosaz, bronz a technické plasty: -ohýbání -obrábění -svařování -pálení laserem.

Vyrábíme nábytek do jídelen a jídelních koutů pod značkami OTM* a EKA*,známými především v Německu a ostatních zemích EU**. Výroba: -rohové lavice -stoly -židle -z masivního dřeva (v provedení buk*, dub*,olše + další barevné varianty) -široký sortiment -velký výběr potahových látek. Dále nabízíme: -luxusní KŘESÍLKA ...

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce. Nabízíme autorizovaný prodej a montáž kotlů na tuhá paliva, automatických kotlů, krbových vložek (např. Ekoefekt, Carborobot, Atmos, Viadrus a další), plynových kotlů a plynových kondenzačních kotlů. Frima se orientuje také na vytápění tepelným čerpadlem - zajistíme návrh, konzultaci ...

Středisko Brusírna válců. Výbrusy motorů, výroba pístů, broušení klikových hřídelí, výroba kluzných ložisek.

Služby: - jádrové vrtání - řezání - odvětrání objektů od vlhkosti a radonu systémem IGLÚ - čištění povrchů tlakovým proudem - montáž požárních ucpávek Pronájem, půjčovna: - lešení - stavební stroje

Práce: - svářečské - soustružnické - frézařské - pálení laserem.

Činnost: - CNC kovoobrábění - zámečnictví.

Servisní středisko vyšívacích strojů TAJIMA. Servis, repase: - vyšívacích strojů TAJIMA

Výroba: - formy pro výrobu pneumatiky: - hliníkové a ocelové formy - ocelové kontejnery pro výrobu pneumatiky Svařování laserem: - laserové svařování oceli, hliníku a titanu na stroji Laserschweissanlage INTEGRAL 200 W.

Prodej: - spotřební materiál pro kancelářskou techniku

Prodej, servis, bazar: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - zemědělská technika

Správa podnikových informačních systémů. Prodej: - hardware - software

Dodávka: - přístroj pro akupunkturu ACUM

Strojírenství: -obrábění strojních dílů -zakázková výroba strojů -montáž elektrorozvaděčů pro řízení strojů.

Výroba a servis kartáčů a kartáčových segmentů mycích linek. Prodej autokosmetiky RUMLER. Vysokotlaká čistící (úklidová) mycí technika: -prodej -servis.

Montáže, výroba, servis: -elektroinstalace -hromosvody, uzemnění. Revize a projekty: -chladící a dojící zařízení -jeřáby, zdviže. Výroba rozvaděčů typů. Smluvní partner skupiny ČEZ. Prodej: -elektromateriál (celý sortiment) -montážní plošina MP 13.

Prodej nábytku: -kuchyňské linky -ložnice, postele -skříně, komody -koupelnový nábytek -sedací soupravy -obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek -ratanový nábytek -židle, stoly

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Strojírna: - CNC frézování - CNC soustružení