CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba: -lisované keramické filtry s kruhovými otvory pro slévárenský průmysl

Výroba: -navíjecí technologie -motory -převodovky

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle a křesla -dětské židle -zdravotní židle -konferenční židle -ergonomické pomůcky

Prodej a servis: -kancelářská a výpočetní technika -kancelářské potřeby -PC sestavy a komponenty -renovace tonerových kazet - instalace datových rozvodů, správa sítí

Prodej, dodávka: -popisové lasery. -rycí, vyškrabávací systémy. -ruční značicí a pneumatické razící stroje -razníky. -číslovací hlavy.

Výroba a dodávka: -děrované a neděrované trubky -trubkové komponenty -svařované konstrukce (robotizované svařování) -vysekávané a laserové pálené díly. Průmyslové zpracování kovů. Práškové lakování.

Zámečnické práce: -ploty, zámky, soustružení, svařování. -otevírání zámků u všech druhů dveří, automobilů, trezorů -opravy vody, topení. Kovářské práce: -brány, postele, mříže a jiné. Instalatérské a topenářské práce -opravy, nové rozvody vody a topení. Výcvik koní: -výcvik mladých i problémových koní, základní ...

Maloobchod, servis: -zahradní technika. -lesní technika. Autoservis, oprava, servis: -osobní, užitkové automobily. -pneuservis.

Kovoobrábění. Práce: -CNC soustružení. -frézování. -rovinné broušení. -svářečské.

Služby: - opravy stavebních strojů a vozidel do 7, 5 tun - zemní a výkopové práce - odtahová služba - dodávková autodoprava

Montáž, prodej, servis elektronických systemů

Dovozce, importer: - produkty italské firmy Asturo Originali Maves SpA - AOM SpA pro ČR a SR. Prodej, záruční opravy, servis: - stříkací technika, vybavení pro stříkání: - bezvzduchové elektrické dvojmembránové pumpy - bezvzduchové pístové pumpy a pístové pumpy s přídavným vzduchem - nízkotlaké dvojmembránové pumpy ...

Kovovýroba. Výroba, dodávka: - městský mobiliář: - lavičky, stojany, svítidla, přístřešky. Kovářské práce. Kovářství.

Opravy, pozáruční servis: - nákladní vozidla - sklápěcí návěsy - cisterny. Drážní mechanizace. Svařování hliníku, litiny a nerezové oceli.

Servis pc, notebooků, servis a prodej osobních počítačů a kancelářské techniky na Domažlicku a okolí, instalace software, hardware, odvirování Vašeho PC, diagnostika PC.

Prodej a servis: -zemědělská technika.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Flashlube - Aditiva, maziva a oleje. Spolehlivé a patentované přísady do automobilových olejů a do pohonných hmot dieselových a LPG/CNG motorů. Aditiva a příměsi do paliv. Ochrana ventilů pro diesel, naftu, LPG a CNG; osvědčená maziva Flash lube na ventilová sedla.

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Výroba nástrojů. Kovovýroba.

Počítače, PC. Výpočetní technika: -prodej -servis.

Maloobchod, prodej: -zemědělské stroje -zemědělské zařízení. Montáž hydraulických hadic. Výměnné středisko agregátů.

Distribuce: -hygienické potřeby toaletní papír, papírové ručníky -houbičky -sáčky do košů -odpadové pytle -čistící prostředky -hadry -jednorázové i úklidové rukavice -úklidové vozíky -průmyslové vysavače -extraktory -stroje (vysokotlaké, jednokotoučové, mycí, zametací) -utěrky.