CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Služby: -prodej fotoaparátů, příslušenství -fotoateliér -výroba dárkových předmětů -fotoplátna -velkoformátový tisk -reklamní služby.

Společnost MIJAVA spol. s r.o. se zabývá prodejem, montážemi a servisem tepelných čerpadel NIBE a Buderus. Prodej elektroinstalačního materiálu, domácích elektrospotřebičů, svítidel a domácích potřeb. Návrhy, poradenství a realizace elektroinstalací. Značkové kuchyňské studio Hanák, tepelná čerpadla, voda, vzduch, země

Zahradní a lesní technika HUSQVARNA, Partner. Prodej, servis, opravy, splátkový prodej, prodej na platební karty: -pily -sekačky -prodej náhradních dílů -křovinořezy -zahradní traktory -ochranné pomůcky -opravy motorů Briggs&stratton -zásilková služba.

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Zámečnictví. Návrhy, výroba a montáž schodišť, vrat a bran.

Kovovýroba. Strojírenská výroba: -sváření -CNC obrábění -mokré lakování (stříkání barev).

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Výroba: -elektromory -generátory -transformátory.

Dřevařské potřeby: -pily Husqvarna, Jonsered -nástroje -stroje -křovinořezy -řetězy na všechny typy motorových pil.

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Váhy pro: -čelní nakladače -pásové dopravníky -bagry -autojeřáby -kontejnery odstavné -sběrací vozy -abroll kontejnery -dampry -vysokozdvižné vozíky.

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Vývoj, konstrukce, výroba. Vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení -svařovací a ostatní přípravky -nářadí -jednoúčelové stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnické -elektroinstalatérské.

Výroba: -upomínkové předměty a dekorace ze dřeva a překližky -drobné dílce ze dřeva -kovovýroba -dřevěné obaly na zakázku (ovoce, zelenina, víno).

Výroba: -ocelové konstrukce -přepravní a skladovací kovové palety.

Kovovýroba: -kovoobrábění -CNC obráběním -soustružení -frézováním -sériová i kusová výroba. Výroba dekorativní i užitkové keramiky na zakázku.

Výroba: -reklamní tašky s firemním potiskem -polyetylenové sáčky -samolepky.

Výroba - ventilátory (progresivní prostředí)

Klempířství. Zámečnictví. Provozovna: -Domažlice, Cihlářská 548 tel.379720085

Výroba - pojezdová a nesná vrata - brány Výroba - kované ploty - zábradlí - schodiště Zámečnictví

Kovoobrábění - soustružnické práce - frézování Zámečnické práce

Kamenické práce - zhotovení pomníků z přírodního a umělého kamene rodinné hrobky, jednohrobky, dvojhrobky, urnové pomníky - zlacení a stříbření písma pomníky Výroba - kuchyňské desky z přírodního kamene Výroba - schody z přírodního a umělého kamene Restaurátorské práce (sochy)

Velkoobchod: -železářské zboží. Prodej hutního materiálu.

Zámečnická výroba: -výroba kovových konstrukcí.

Bazar - mobilní telefony, autorádia, zesilovače Bazar - jízdní kola Bazar - výpočetní technika Prodej - starožitnosti (mince, truhly, ...)