CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Práce, služby: -truhlářství -zámečnictví -ostraha osob a majetku

Sanitace výčepního a nápojového zařízení. Nabídka čištění chladičů párou.

Prodej: -zemědělské stroje Služby v oblasti nemovitostí

Všeobecné strojírenské činnosti Silniční nákladní doprava

Zámečnictví, nástrojářství. Zednictví.

Činnost: - opravy pracovních strojů

Prodej a montáž: -instalatérský a topenářský materiál, -zdravotechnika, -potrubní systémy, -kotle, -radiátory, -oběhová čerpadla, -zahradní program.

Kovářství, podkovářsví. Zámečnictví, nástrojářství.

Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Autoservis. Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Práce: - zámečnictví - kovářství.

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Projekce, raelizace a údržba zeleně. Dodávky zahrad na klíč, dodávky rostlinného materiálu i v extrémních velikostech, závlahových systémů, ostaních zahradnických materiálů.

Výroba, montáž, servis: -výtahy včetně atypických. Generální opravy: -elektro-strojní části výtahů. Výroba, montáž: -prosklené nebo zděné výtahové šachty -garážové systémy.

Výroba - montované skleníky Kovoobrábění

Truhlářské prácevýroba - kuchyně - schodiště - dveře - obložkové zárubně Výroba - kuchyně Výroba - dveře - obložkové zárubně Výroba - schodiště

Prodej - elektromotory Opravy - elektromotory Opravy - bazenová čerpadla

Výroba: -bezpečnostní skládací mříže. Zámečnictví.

Akrobacie na kole Zámečnické práce

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - bytový nábytek Zakázková výroba - dveře - okna Zakázková výroba - schody

Prodej - originální a neoriginální díly Prodej - pneumatiky - ocelové a lité disky Autoelektrikářské práce Autoklempířské a autokarosářské práce Autolakýrnické práce Autoservis - opravy geomterie podvozku - opravy a seřízení motorů a brzd - příprava na STK Pneuservis - opravy pneumatik osobních a užitkových ...