CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba, dodávky: - plastové jímky - žumpy - septiky - patentované, dvouplášťové čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty.

Prodejní sklad: - chladící a klimatizační technika RIVACOLT.

Služby: - návrhy, realizace, projekce zahrad - prodej a pokládka travních koberců - zavlažovací systémy

Kovovýroba, zámečnické práce: - vozíky - rudly - hromosvody - lisování dílů - nástřihy dle požadavků - ohýbání trubek - soustružení - sváření CO2

Služby: - opravy zemědělských strojů, techniky - svářečské práce.

Elektroinstalace. Výstavba: - zařízení NN a VN - trafostanice. Nástrojárna. Výroba: - rozvaděče. Oprava: - elektromotory - elektrospotřebiče.

Naše služby: - umělecké kovářství - zámečnictví - výroba kovaných doplňků architektury.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - komunální technika - krmné vozy, nastýlací vozy - lžíce, radlice - manipulační technika - maziva - mulčovače - postřikovače - rozmetadla - náhradní díly. Výroba, prodej: - osiva.

Výroba: - profesionální přepravní obaly - pevné obaly vyráběné z překližek, hliníkových profilů a kovových rohů, se zámky a madly - ponky, pracovní stoly - zavazadla na nářadí - kufry na nářadí.

Výroba: - vrata, mříže, - ploty, stojany na kola - ocelové profily Nabídka montáže bezpečnostních dveří, zámků a kování

Autoservis - oprava, servis automobilů Zámečnictví -zámečnické práce

Zámečnictví. Strojní obrábění: -frézování, -soustružení.

Práce, služby: -instalatérské -zámečnické -zednické -obkladačské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kovové součástky Pobočka: Poříční 3010, 0Česká Lípa Telefon 487 853 746 Mobil 602 121 890 E-mail: ceska.lipa@tpb.cz

Služby: - obrábění kovů - soustružení - frézování - opravy hlav válců

Práce: - tvrdochromování - vibrační omílání - leštění hliníkových odlitků.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpací technika - instalatérské zboží.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na zemědělské stroje a zařízení ZETOR, AVIA - nářadí TONA.

Kovářská umělecká dílna. Zakázková výroba: -kované brány, branky, mříže, zábradlí, točitá schodiště, lampy, vývěsní štíty -kovaný nábytek zahradní stolky a židle, sedací soupravy, postele, vitrýny -bytové doplňky zrcadla, věšáky, krbové soupravy, svícny -zbraně pro dekoraci meče, dýky, sekery, kopí, brnění -zahradní a ...

Práce: - zámečnické - frézování, soustružení, obrážení - broušení, vrtání, sváření, řezání.