Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

Pronájem: - strojního zařízení určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů a dalších separátů. Máme letité zkušenosti s drcením a tříděním materiálů a jeho opětovného použití ve stavebnictví - drcení a třídění materiálu.

Dodávka, montáž a servis zabezpečovacích a kamerových systémů.

Opravy, montáže, prodej chladících zařízení, klimatizací, servis chlazení, opravy, plnění autoklimatizací Znojmo. Průmyslové chlazení - lednice - chladící boxy - mrazáky - přistěnné vitríny - chladící vitríny - chlazení nápojů - chladící zařízení pro restaurace, gastrozařízení, jídelny Klimatizace bytové, nebytové. S rostoucím ...

Činnost: - instalatérské a topenářské práce - solární systém, tepelné čerpadlo - stavební činnosti. Služby: - mezinárodní automobilová doprava - stěhování - vyklízení - likvidace.

Montáž, rekonstrukce, komplexní dodávky instalací: -voda, topení, plyn. Revize-plyn. Plynofikace: -rodinné domy, domky -kotelny. Montáž-měřidla teplé a studené vody. Jádrové vrtání i železobetonu. Zamražování potrubí. Servis plynových kotlů: -Viadrus -Dakon -Baxi.

Výhradní dovozce pro Evropu, velkoobchod, zahraniční velkoobchod (export), prodej, distribuce: -LOMANCO ventilační turbíny -ODL, SUNPIPE střešní světlovody, -VAN-MARK (ohýbačky, řezání plechu, jednoduchá výroba profilů, řezačka, profilovačka, mobilní klempířská dílna) -CORROSION (antikorozní přípravek, antikorozní nátěr) ...

Společnost GMV Martini CZ, s.r.o. se zabývá dodávkou spolehlivých a ekologických osobních, nákladních i lůžkových výtahů pro nové i stávající budovy. Nabízíme také hydraulické výtahy pro přepravu osobních automobilů. Jsme členem holdingu GMV Group, největší světový výrobce komponentů hydraulických výtahů. Sídlíme v Brně na ulici ...

Společnost Galimed, s.r.o. se sídlem v Plzni se již od roku 2009 zabývá činností v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy. Naše společnost je generálním dodavatelem fotovoltaických elektráren v průmyslových zónách, rodinných domech, výrobních a logistických center a na střešních plochách hal. Samozřejmostí je poskytování ...

Společnost M.G.P. byla založena v roce 1991 jako jedna z prvních privátních organizací, která získala povolení k distribuci radioaktivních preparátů. Výhradní distribuce GE Healthcare: -průmyslové zářiče pro gama radiografii -diagnostické kity -nukleární medicína - léky: -radioaktivní preparáty, radiofarmaka. -dodávky kontrastních ...

Opravy, prodej a instalaci čerpadel a čerpací techniky zajistí firma Josef Balík - prodej a a servis čerpací techniky ze Znojma. Provádí převíjení elektromotorů a prodává čerpací nádoby. Prodává několik typů čerpadel kalová, ponorná, povrchová, oběhová, potravinářská.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly-traktory ZETOR, rotační sekačky a lišty, sekačky, rozmetadla chlévské mrvy, traktorové přívěsy, stájová mechanizace, fekály -malá mechanizace-malotraktory AGT, přípojná zařízení za malotraktory -traktory ZETOR, ZTS, AGT -zemědělská technika -autopříslušenství-ložiska, gufera, manžety, kroužky, ...

Prodej a výroba a distribuce minirypadel a zemědělských strojů. Zakoupíte u nás různé druhy minibagrů a dumperů. Dodávka příslušenství a náhradních dílů. Zajištění záručního a pozáručního servisu.

Měřící metody založené na počítačovém zpracování obrazu z CCD kamer v průmyslu. Dodávka: - inteligentní kamery. Obecná průmyslová automatizace s využitím prvků (PLC) Siemens Simatic. Návrh, výroba, montáž: - jednoúčelové stroje.

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní, přístrojové a zdravotnické techniky - měřící stanice, vzorkovací stanice, automatizovaná pracoviště, manipulátory.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Firma zajišťuje výrobu a distribuci monolitních tvrdokovových nástrojů, jako jsou stopkové frézy, vrtáky, výstružníky a speciální řezné nástroje. Dále provádí renovace obráběcích strojů a broušení a ostření nástrojů.

Firma dodává nábytkové vybavení do nemocnic, ordinací a pečovatelských domů. Na zakázku vyrábí nemocniční a pečovatelská lůžka, stolky k lůžkům, stretchery, transportní a vyšetřovací křesla, vyšetřovací lehátka, stolky k lůžkům.

Internetový obchod s horkovzdušnými fritézami, odšťavňovači a multifunkčními hrnci. Prodej sušiček potravin, mlýnků, lisů na výrobu čerstvě lisovaných olejů, mixérů.

Společnost VYDONA s.r.o. vyrábí standardní nástroje a specializované nástroje z HW, HSS, PKD na dřevo, plast, kov, dle potřeb a požadavků zákazníka. Provádíme také repase, opravy, servis nástrojů. Firma sídlí v obci Pravčice u Kroměříže - Zlínský kraj. Kvalita a profesionalita našeho výrobního závodu je tou nejlepší možnou zárukou ...

Prodej: -zahradní techniky Vari, Honda a Husqvarna.

Prodej, montáž: -automatické a manuální systémy -zavlažovací systémy -rotační postřikovače -elektro ventily. Provádí údržbu zahrad.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje, šicích strojů (domácí, průmyslové) - náhradní díly

Jsme zemědělsko-opravárenskou společností působící na českém trhu již od roku 1992. Jsem silně orientovaní na ekologické zemědělství a s tím spojené produkty zejména olejniny, luštěniny a obiloviny v Bio kvalitě. Dále se zaměřujeme na prodej náhradních dílů na zemědělskou techniku zejména značku Zetor a nákladní automobily Avia a Liaz. S tím ...

Služby: -elektroinstalační práce-rodinné domy, objekty občanské, průmyslové, rekreační, zemědělské -zhotovení výchozí revize -drobné opravy a údržba elektrického zařízení, servis ohřívačů -montáž regulačních prvků a regulátorů -běžné připojení plynových kotlů -montáž a oživování regulátorů -montáž elektrického topení - podlahové topení, ...