Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Prodej - autobusy INDCAR - náhradní díly pro autobusy a nákladní automobily - cisterny - přívěsy - návěsy Zájezdová autobusová doprava.

Zakázková výroba kompozitů - Aplikujeme carbon, kevlar karbon, uhlík, sklolaminát, laminát a jiné kompozity. Vyrábíme makety, CNC modely, formy, prototypy, závodní lodě, tuningové doplňky, carbonové díly a tuningové úpravy, karoserie, kapotáž, designový nábytek, stínidla, 3D reklama, plastiky, filmové a divadelní kulisy, dekorace, rekvizity, ...

Společnost KAPS AUTOMATIC, s.r.o. zajistí vše pro automatické převodovky. Dbáme především na kvalitu práce, rychlost a spokojenost zákazníka. Specializujeme se na opravy automatických, mechanických a variátorových převodovek a to vše včetně výměny olejových náplní v automatických převodovkách. Provádíme také repase hydrodynamických a ...

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Výroba: -interiéry kolejových vozidel -příslušenství kovoobráběcích strojů -strojírenská a truhlářská výroba

Výroba: - přívěsy pro přepravu koní, lodí, nákladní do 3, 5 t - prodejní stánky - IMBIS* přívěsy - pojízdné stánky - přívěsy na grilování kuřat - chladírenské nástavby - přepravníky aut - speciální přívěsy na zakázku.

Oprava, servis: - manipulační technika a vysokozdvižné vozíky všech světových značek - hydraulické systémy - říční plavidla Výroba: - tlakové hadice Činnost: - zámečnictví - kovovýroba

Maloobchod, prodej, bazar: -náhradní díly pro železniční kolejová vozidla Zámečnické práce.

Dovoz, prodej, servis obytných přívěsů, automobilů: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozcích - obytné přívěsy, automobily - náhradní díly (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - příslušenství. Cestovní agentura: - zajištění pobytů.

Naše služby: - opravy lodí, hausbotů a plavidel - instalace lodních motorů a převodovek, systémů navigačních světel - příprava lodí na sezónu, uskladnění lodí. Půjčovna lodí a plavidel.

Autoškola Nabídka služeb pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C. Provoz autodopravy mikrobusem pro 13 osob v tuzemsku i zahraničí.

Služby: - provoz vodáckého tábořiště - půjčovna lodí, raftů a vodáckého vybavení

Paintball. Půjčovna: - lodě - vodácké potřeby - čtyřkolky

Mezi hlavní aktivity společnosti VIKO patří: - dovoz a vývoz dopravních prostředků (autobusy, trolejbusy) a náhradních dílů k nim. Dovážíme a vyvážíme: -paliva -ropné produkty -chemikálie

Provoz a pronájem rekreačních lodí, kapitánské kurzy VMP, lodní doprava, lodní cestovní kancelář.

Maloobchod, prodej, e-shop: -lodě -čluny -lodní motory

Výroba: -vlakové interiéry -letadlové interiéry -přepravní hliníkové kontejnery.

Dodávka: -hasičské automobily. -požární technika. Výhradní zastoupení firem ROSENBAUER, Bronto Skylift.

Dovoz, prodej a servis vyprošťovací a odtahové techniky - nástavby a příslušenství pro odtahové vozy.

Výroba: - automobilové a železniční komponenty

Konstrukce a výroba lodních plachet a klouzavých padáků. Výroba perseniků, větracích šachet a lazy backů. Dodávky rukávů na spinakrů. Opravy plachet všech druhů a konstrukcí.

Půjčovna lodí a raftů na Vltavě, Otavě, Lužnici a Sázavě. Zajistíme kompletní vodácké služby: dopravu lodí na místo vyplutí, přepravu osob, převoz bagáže, instruktora, pomoc při plánování trasy, noční splutí Českým Krumlovem.