Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Půjčovna lodí a raftů na Vltavě, Otavě, Lužnici a Sázavě. Zajistíme kompletní vodácké služby: dopravu lodí na místo vyplutí, přepravu osob, převoz bagáže, instruktora, pomoc při plánování trasy, noční splutí Českým Krumlovem.

Pronájem a půjčovna námořních plachetnic a motorových člunů v Chorvatsku.

Provozujeme půjčovnu lodí. Nabízíme vodácké potřeby. Pořádáme vodácké akce, letní tábory a festivaly.

Prodej, oprava, servis, převoz: - obytné přívěsy

-Výuka angličtiny -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Překladatelská a tlumočnická činnost

Půjčovna: - lodě - šlapadla, kanoe, surfy - motorové čluny, plachetnice

Prodej: - nové autokaravany, obytné vozy, užitkové vozy - nová auta - náhradní díly - autodoplňky. Autorizovaný servis všech typů vozidel: - záruční - pozáruční. Financování, leasing, ůvěr. Autobazar všech značek. Pneuservis. Karosářské práce. Měření emisí. Elektrické a elektronické systémy Fiat.

Soukromá letecká společnost, jejíž doménou je převážně charterová letecká přeprava osob a nákladů a letecký servis s oprávněním pro údržbu letounů dle EASA PART 145. Naše společnost zajišťuje již od roku 2001 na základě provozních povolení nejenom letecký servis letadel, ale i charterovou dopravu osob a nákladů po celé Evropě svojí flotilou ...

Vodácká půjčovna - vodácké vybavení - lodě, plavidla - vesla, pádla - kánoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopříslušenství.

Dodávka náhradních systémů pro tramvaje a trolejbusy, tramvajové trati a trolejové vedení. Modernizace tramvají a trolejbusů.

Velkoobchod, prodej, dovoz: -lodí a příslušenství -lodní chemie -polyesterové a epoxidové tmely -lodní barvy Výroba: -laminátové díly -lodní díly -laminátové prvky pro kancelář, průmysl a stavbu

Půjčovna: - lodě, lodí, loď. Vyhlídkové plavby-parník: - plavba trvá cca 50 min Provoz v měsících květen-říjen. Začátky jízd (plavby) Smetanovo nábřeží.

Jsme společnost dlouhodobě působící na českém trhu, poskytujeme následující služby: - projekční činnost v oblasti kolejových vozidel, trakční energetiky, sdělovací techniky a energetiky

Pronájem motorových lodí na Baťově kanále. Půjčovna lodí. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Technické prohlídky lodí a vývoj satelitních telefonů.

Výroba ztužených plastů: - lodě - nástavby, střechy, příčky nákladních a užitkových automobilů - autodoplňky - kontejnery na topný olej, kádě, nádrže - stavební laminát.

Strojírenství, výroba: - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla - motorové a interierové díly pro závodní vozy

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podle výkresů - lodě. Prodej a opravy - strojní vozíky. Strojní a stavební zámečnictví.

Prodej, pronájem, půjčovna, servis: - obytné vozy - karavany

Dovoz lodí pro rychlostní kanoistiku.

Autocentrum. Výkup vozů. Prodej vozů. Referenční vozy. Ruční mytí vozů. Autopůjčovna obytných vozů. Prověřování vozidel Fakturační adresa: třída Míru 92, 530 02, Pardubice - Zelené Předměstí