Neváhejte využít výrobu, prodej a servis plavidel, jako jsou klasické nafukovací čluny, kajaky, ale i větší plavidla typu motorový člun, plachetnice, remorkéry a další. Náhradní díly pro lodě nejrůznějších typů můžete koupit z první ruky přímo od výrobce.

Půjčovna lodí - vyhlídkové, pohádkové a pirátské plavby.

Výroba: - plastových kánoí, pramiček, nádrží a přístavních mol. E - shop: - elektromotory - funkční prádlo - kajaky - nádoby pro vinaře - plastové kánoe - rybářské pramice - šlapadla - vodácké vybavení. Výrobna: Kostěnice 171 (areál bývalého Magnetu) Pardubice 530 02 - tel.: 777067527

Půjčovna lodí BUFUR Půjčovna vodáckého materiálu: - lodě - rafty - kanoe - pádla - plovací vesty - lodní vaky.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Lodní servis: -půjčovna lodí s dopravou -půjčovna plastových lodí -kánoe VYDRA -půjčovna vodáckého vybavení -pádla, vesty, vodácké pytle nebo barely, lana, mapy. Informační služby: -instrukce, rady -tipy -jednodenní plavby -dvoudenní plavby -týdenní plavby.

V letní sezonu březen - říjen (v četně): -plavby lodí, půjčovna plavidel -plavby lodí od 10:00hodin. Plavby: -naučné, vyhlídkové, pohádkové, pirátské atd. = široká nabídka. Loď Konstancie s kapacitou 60 osob vhodná i pro firemní akce pro skupiny osob i individuálně. Loď korálka kapacita cca 12 osob. Čluny.

Jsme zavedená půjčovna v historickém centru města. Půjčujeme jak klasické pramice, tak laminátová šlapadla. Zažijete zábavu a ojedinělé kouzlo Vltavy. Je to ideální výlet pro celou rodinu. Přijímáme rezervace pro větší skupiny.

Pronájem: - námořní plachetnice a jachty. Pořádání kurzů potápění a yachtingu.

Zajišťujeme pronájmy plavidel zájemcům o plavby bez kapitána v rozsahu nabídky vybraných charterových společností. Tyto firmy vybíráme na podkladě svých zkušeností proto, že skýtají záruku slušného technického zázemí a dobrého servisu.

Půjčovna: -vodácké potřeby -lodě -kánoe -pádla -sudy.

Prodej, servis: - lodní motory a lodě.

Prodej sportovních potřeb pro: -windsurfing -skateboard -snowboard -inline brusle.

Vodácký mini krámek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodácké vybavení -turistické vybavení -mapy. Půjčovna: -lodě -vodácké vybavení -kola.

Prodej, maloobchod, půjčovna lodí a vodáckých potřeb: - sportovní potřeby, obuv, oděvy - výrobky ALPI Sport (Alpisport, Alpinus) - lyže nové i použité - lyžařské potřeby a oblečení prodospělé i děti. Půjčovna: - lyže, ski* - vodácké potřeby. Cestovní kancelář: - prodej zájezdy. Prodejna BUSHMAN: - OC Futurum Carrefour - HK, ...

Prodej lodí. Komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu sportovních motorových lodí ATLANTIS včetně přidružených služeb.

Maloobchod, prodej, bazar, půjčovna: -lodě -motorové lodě -motorové a nafukovací čluny -závěsné motory -lana, kotvy, vodní hračky -záchrané vesty -lodní kosmetika -lodní elektronika -nerezový spojovací materiál -náhradní díly pro motory MERCRUISER, MERCURY. Služby: -školení a zkoušky VMP a VRP (řidičáky na lodě) ...

Služby: -půjčovna lodí -půjčovna dětského pádla, lodní vak*, plastový sud, vesta, dětská vesta -možnost levného ubytování ve vodácké chatě na levém břehu Otavy(asi 57km od Strakonic).

Půjčovna: -lodě -výstroj pro vodní turistiku.

Nabízíme kapitánské kurzy, samostatný pronájem lodi nebo i s kapitánem, pronájem luxusní lodi s posádkou, motorových člunů, velké motorové jachty.

YachtNet je první jachtařský server v České republice věnovaný pronájmu námořních jachet po celém světě s možností vyhledávání lodí podle Vašich požadavků.

Půjčovna: -lodě (turistické kanoe PÁLAVY) -vodácké vybavení (pádla, barely, vesty, helmy). Doprava lodí.