Neváhejte využít výrobu, prodej a servis plavidel, jako jsou klasické nafukovací čluny, kajaky, ale i větší plavidla typu motorový člun, plachetnice, remorkéry a další. Náhradní díly pro lodě nejrůznějších typů můžete koupit z první ruky přímo od výrobce.

Zakázková výroba kompozitů - Aplikujeme carbon, kevlar karbon, uhlík, sklolaminát, laminát a jiné kompozity. Vyrábíme makety, CNC modely, formy, prototypy, závodní lodě, tuningové doplňky, carbonové díly a tuningové úpravy, karoserie, kapotáž, designový nábytek, stínidla, 3D reklama, plastiky, filmové a divadelní kulisy, dekorace, rekvizity, ...

Oprava, servis: - manipulační technika a vysokozdvižné vozíky všech světových značek - hydraulické systémy - říční plavidla Výroba: - tlakové hadice Činnost: - zámečnictví - kovovýroba

Naše služby: - opravy lodí, hausbotů a plavidel - instalace lodních motorů a převodovek, systémů navigačních světel - příprava lodí na sezónu, uskladnění lodí. Půjčovna lodí a plavidel.

Služby: - provoz vodáckého tábořiště - půjčovna lodí, raftů a vodáckého vybavení

Paintball. Půjčovna: - lodě - vodácké potřeby - čtyřkolky

Provoz a pronájem rekreačních lodí, kapitánské kurzy VMP, lodní doprava, lodní cestovní kancelář.

Maloobchod, prodej, e-shop: -lodě -čluny -lodní motory

Konstrukce a výroba lodních plachet a klouzavých padáků. Výroba perseniků, větracích šachet a lazy backů. Dodávky rukávů na spinakrů. Opravy plachet všech druhů a konstrukcí.

Půjčovna lodí a raftů na Vltavě, Otavě, Lužnici a Sázavě. Zajistíme kompletní vodácké služby: dopravu lodí na místo vyplutí, přepravu osob, převoz bagáže, instruktora, pomoc při plánování trasy, noční splutí Českým Krumlovem.

Pronájem a půjčovna námořních plachetnic a motorových člunů v Chorvatsku.

Provozujeme půjčovnu lodí. Nabízíme vodácké potřeby. Pořádáme vodácké akce, letní tábory a festivaly.

Půjčovna: - lodě - šlapadla, kanoe, surfy - motorové čluny, plachetnice

Vodácká půjčovna - vodácké vybavení - lodě, plavidla - vesla, pádla - kánoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopříslušenství.

Velkoobchod, prodej, dovoz: -lodí a příslušenství -lodní chemie -polyesterové a epoxidové tmely -lodní barvy Výroba: -laminátové díly -lodní díly -laminátové prvky pro kancelář, průmysl a stavbu

Půjčovna: - lodě, lodí, loď. Vyhlídkové plavby-parník: - plavba trvá cca 50 min Provoz v měsících květen-říjen. Začátky jízd (plavby) Smetanovo nábřeží.

Pronájem motorových lodí na Baťově kanále. Půjčovna lodí. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Technické prohlídky lodí a vývoj satelitních telefonů.

Výroba ztužených plastů: - lodě - nástavby, střechy, příčky nákladních a užitkových automobilů - autodoplňky - kontejnery na topný olej, kádě, nádrže - stavební laminát.

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podle výkresů - lodě. Prodej a opravy - strojní vozíky. Strojní a stavební zámečnictví.

Dovoz lodí pro rychlostní kanoistiku.

Půjčovna: -lodě, lodí -horská kola Ubytování: -kemp