Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Výroba - lodě různých typů Terénní úpravy Obkládací práce Výroba - ocelové a jiné kovové konstrukce Přípravné stavební práce Svářečské práce Zámečnické práce

Pronájem, půjčovna: - obytné vozy. Prodej: - motocykly zn. Yamaha.

Prodej, služby - lodě, lodí (nové i bazarové). Služby - praktické kurzy a přezkoušení z praktických znalostí ovládání lodí - registrace lodí.

Služby: - přihlašování nových vozidel, převody a odhlášení vozidel.

Výroba, půjčovna, pronájem: - plastové kanoe

Služby: - mikrobusová přeprava (vnitrostátní, mezinárodní)

AC TIR s.r.o. Prodej, půjčovna, pronájem - dopravní a nákladní technika - nákladní vozy do 7, 5 t, nad 7, 5 t - sklápěče - tahače návěsů - přívěsy, návěsy - stavební stroje - autobusy - dodávky.

Služby: - inspekce výrobků z oblasti strojírenského a lodního průmyslu

Služby: - zprostředkování nákupu a prodeje automobilu, motocyklu, skútru i čtyřkolky - správa vozového parku - poradenství - zakázková úprava automobilů - asistenční služby

Půjčovna, pronájem - obytné vozy - karavany. Provozovna: - adresa: Kotlářka 115, Praha 5 - Motol (areál Pensionu a Kempu Kotlářka).

Půjčovna, pronájem: - jachty, motorové lodě, plachetnice Služby: - kurzy jachtingu či kapitánské zkoušky v tuzemsku i zahraničí.

Půjčovna, pronájem: - rekreační motorové lodě - hausboty Přístav Vnorovy.

Prodej, půjčovna, pronájem: - nové i ojeté minibusy, malé autobusy Služby: - autobusová a minibusová doprava.

Prodej: - vrtulníky - nové i použité Služby: - výcvik pilotů

Služby: - letecká doprava - charterové lety Prodej, pronájem: - letadla - vrtulníky

Zprostředkovatel pronájmu jachet na exotických místech. Nabídka: - dovolená na jachtě pro začátečníky i pro sportovní jachtaře - výběr lokality a roční období se liší podle rozsahu námořní praxe a zkušeností.

Provoz a výroba leteckých simulátorů - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Půjčovna, pronájem: - jachty - lodě - katamarány

Naše služby: - kolejová vozidla a kolejové tratě - vývoz investičních celků - chemie a čištění odpadních vod - poradenství a softwarové programy.

Půjčovna a prodej obytných přívěsů..

Autopůjčovna, půjčovna, pronájem: - dodávky - mikrobusy

Prodej: - motorové čluny - lodě - lodní motory - příslušenství k lodím.