Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Služby: -autobazar. Prodej, maloobchod: -ojeté automobily. Půjčovna, pronájem: -obytné automobly.

Prodej a půjčovna kajaků, kánoí, vodáckého a campingového vybavení. Vodácké centrum Kajaky.cz

Akreditovaná agentura IATA. Prodej, předprodej: - letenky do celého světa Prodej: - vystavení na počkání - distribuce do 24 hod. po celé ČR. Služební cesty v tuzemsku i zahraničí: - incentivní cesty - komplexní zajištění - ubytování, hotely - pronájem automobilu - rent a car.

Nabízíme pronájem stylových amerických karavanů Airstream upravených pro účely mobilní kanceláře, firemní prezentace či příjemného zázemí pro dovolené, road show atd. V

Vývoj, konstrukce a výroba: - komponenty a vozy pro osobní a městskou kolejovou dopravu.

CHARTER - Pronájem námořních lodí, jachet, plachetnic. Výukové a kondiční plavby na moři pro pokročilé jachtaře a absolventy skippertríninků. Kondiční plavby jsou určeny pro jachtaře kteří mají již aspoň základní znalosti a zkušenosti s vedením lodi. Hlavní náplní je plavba a to i v těžších podmínkách než jsou letní či jarní ...

Dodávka: - železniční a tramvajová kolejová vozidla - autobusy - trolejbusy

Výroba strojů a zařízení. Akumulátorové vozy. Kolové a kolejové vozy. Vlečné vozy. Lokomotivy. Vozíky do výbušného prostředí. Samohybné vozy a konstrukce. Jednoúčelové manipulační zařízení.

Hlavní činností je finální výroba v současnosti nejmodernějších ekologických a ekonomických autobusů s názvem EKOBUS s pohonem na stlačený přírodní plyn, splňujících technickou normu EURO 3, poháněných motorem vyhovujícím emisním parametrům na úrovni EURO 5.

Pujčovna obytných vozů. Nabízíme velké, luxusní obytné vozy na podvozku Fiat Ducato. Nadstandardní nástavby Roller team s alkovnou, Velké spaní v zadní části, oddělený sprchový kout, klimatizovaná kabina, plná výbava nástavby.

Prodej: - plachetnice - motorové čluny - nafukovací čluny - lodní příslušenství.

Prodej a autorizovaný servis lodních motorů. Značky: Mercury, MerCruiser, Honda marine, Vetus, Yanmar, Yamaha, Volvo Penta, Suzuki, Johnson a Evinrude Zakázková výroba: - lodní plachty, lodní stříšky. Kotviště, zimní uskladnění lodí.

Vývoj a konstrukce, výroba, prodej a servis: -komponenty pro trakční techniku: řadiče kolejnicové brzdy stykače stejnosměrná relé přepínače odpojovače a přepojovače -komponenty pro energetiku: odpojovače přepojovače zkratovače silové kontakty.

Vyrábíme vozítka Buggy pro závody a do půjčoven. Zajistíme náhradní díly a součástky včetně servisu a oprav.

Sortiment: -nafukovací čluny -Lodě, jachty -lodní elektronika, navigace -lodní příslušenství -oblečení, potápění -lodní motory -přívěsy pro lodě -půjčovna -servis -kapitánské zkoušky.

Zastupování společností: Lockheed Martin Bell Helicopter v ČR a na Slovensku. Poradenská a konzultační činnost v oblasti obchodu a služeb.

Prodej, půjčovna, bazar, servis: - obytné vozy, obytné přívěsy, karavany Služby: - revize plynu a elektro. - úklid, čištění obytné části, údržba karoserie včetně střechy - čištění nádrží včetně fekálních. - mytí a čištění zaparkovaných vozů zákazníků půjčovny. - parkování (možno i v zateplené hale).

Vodní sporty: - jachting - potápění. Výroba plastových lodí na divokou vodu.

Služby: - pronájem jachet, katamaránů a motorových lodí po celém světě - prodej námořních plachetnic, katamarány, motorové jachty.

Jsme zavedená půjčovna v historickém centru města. Půjčujeme jak klasické pramice, tak laminátová šlapadla. Zažijete zábavu a ojedinělé kouzlo Vltavy. Je to ideální výlet pro celou rodinu. Přijímáme rezervace pro větší skupiny.

Vodácké prodejny a půjčovna: Servis, půjčovna a bazar zimního vybavení: - broušení hran a skluznic dle vašeho požadavku - opravy skluznice - voskování - další související servisní práce - kontrola a test lyžařského vázání - opravy sjezdových bot.

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.