Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Bezpečnostní agentura - bezpečnostní technika - výrobce bezpečnostních zavazadel - výroba a prodej bezpečnostních kufrů, boxů a tašek nejmodernější technologie - prodej obálek a plomb - obchůzkové systémy K.O.S - bezpečnostní služby - ochrana osob a majetku - převozy finančních hotovostí - převozy peněz, cenností - ...

Velkoobchod, maloobchod, výroba, opravy, servis: -geodetické přístroje a pomůcky.

Vývoj, výroba, dodávka a montáž městských parkovacích automatů CITYpark, automatických zákaznických parkovišť AUTOpark a parkovišť pro selektivní parkování zákazníků MARKETpark. Technologie parkování s velmi vysokým uživatelským komfortem včetně možností plateb pomocí SMS zpráv.

Zabezpečovací, informační a kamerové technologie jsou naší specializací. Techniku nejen vyvíjíme, ale i navrhujeme, vyrábíme, dodáváme a montujeme. Provedeme v případě zájmu za školení a poskytujeme technickou podporu. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis. Elektronická zabezpečovací signaliace. EZS Pomůžeme Vám se zabezpečovacími ...

Wincor Nixdorf s.r.o. nabízí široké portfolio produktů a řešení pro všechny segmenty trhu: -supermarkety -diskontní řetězce -obchodní domy -hotely a restaurace -velkoobchody -čerpací stanice -loterie.

Služby: - ochrana osob a majetku - montáž zabazpečovací techniky - servis a údržba řídících systémů a automatizačních procesů - opravy a servis elektrických zařízení - správa sítí.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy Jablotron. Práce, montáž: - elektroinstalace - solární systémy pro ohřev vody - tepelná čerpadla.

Služby: - zabezpečení a monitoring domů, bytů, chalup, chat, komerčních prostor

Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.

Signalizace DORKAS+, ochrana seniorů, kamerové systémy, automatizované systémy řízení, automatizace a bezpečnost pro váš dům nebo byt.

Umělecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - mříže na prosklené dveře a okna Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - branky Návrhy a ...

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Inteligentní slaboproudé systémy, montáž, instalace, servis - bezpečnostní, řídící a audiovizuální technologie

Bezečnostní technika: - bezpečnost majetku - požární a osobní bezpečnost - osobní bezpečnost - prodej bezdrátových termostatů.

Služby: - GPS sledování, monitoring vozidel.

Služby - GPS satelitní sledování vozidel - online GPS monitoring po celé Evropě - přehledy o provozu (kniha jízd) - kontrola spotřeby - identifikace řidiče - import dat. Kanceláře Praha - Jílovská Jílovská 1167/71a 142 00 Praha 4 - Braník

Instalace zabezpečení objektů, bytů, domků, provozoven s vysokou úrovní rizika, institucí, výrobních areálů. Internetový obchod a montážní firma s nabídkou elektroniky televize, DVD, video, foto, CD, SAT, pračky, lednice, mrazáky, sporáky, trouby.

Elektroinstalace: kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce. Revize, montáž: -elektro, elektrická zařízení -hromosvody, domácí telefony. Průmyslová instalace, montáž osvětlení, podlahové topení, elektro -rodinné domy. Prodej, dodávka a montáž: -digitální systém domácích telefonů, telefony SHIFT např. model CD-3000 ...

Dodávka, montáž: - technické systémy sloužící k zabezpečení a ochraně majetku i osob.

Naše produkty: - požární signalizace - zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - kontrola přístupu osob.

Prodej, půjčovna: -detektorů kovů -bezpečnostní detektory -nálezy detektorem -hledání detektorem.

Distribuce, prodej: - testery na drogy - testery na alkohol. Služby: - testování na drogy a alkohol - poradenství.

Výroba, prodej, e-shop: - trezory - skříně na zbraně - trezory do auta Obchodní kancelář: Šafránkova 1238/1 Praha

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: - systémy měření a výpočtů tepla - komplexní měření tepla - poměrové měření - rozdělovače nákladů na ústřední vytápění - zpracování rozpočtu nákladů na vytápění - rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace.