Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Výroba a montáž oken, dveří, dopisních schránek a domácích telefonů a zvonkových tabel. Komplexní rekonstrukce vchodů domů.

Montáž, oprava, servis, revize: - výtahy - zdvihadla a pojízdná zdvihadla - jeřáby - plošiny Montáž: - bezpečnostní kamery - přístupové systémy - docházkové systémy Svářečská škola.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha - montáž elektronické zabezpečovací systémy

Prodej: - počítače, servery, notebooky, prodej software a další komponenty Montáže: - počítačové sítě LAN/WAN na klíč, - zabezpečovací systémy EZS, perimetrie a EPS - kamerové systémy - docházkové a stravovací systémy - ozvučovací systémy - další slaboproudé systémy - elektroinstalace silnoproud Poskytuje: - komplexní ...

Výroba, instalace, opravy a servis - elektronická zařízení - čtečky čárových kódů - identifikační a kamerové systémy - výpočetní a kancelářská technika

VELEK Jiří security systems Projekce, montáž, revize a odborný servis: -kamerové systémy CCTV -elektronické zabezpečovací systémy EZS -elektrické požární signalizace EPS -telekomunikační a datové systémy.

Prodej, montáž, oprava, servis, projekce, poradenství v oblasti: - elektronická zabezpečovací signalizace EZS - systémy průmyslové televize CCTV - perimetrické systémy P - elektronická zabezpečovací signalizace EZS - elektronická požární signalizace EPS - systémy pro ochranu zboží - ozvučovací a intercomové systémy - přístupové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -kování -zámky -trezory -spojovací materiál -nářadí.

Projektování, dodávka, montáž, servis, revize: -elektronické zabezpečovací systémy -elektrická požární signalizace -kamerové systémy -vstupní a docházkové systémy -ozvučení objektů (místní rozhlas) -pobočkové telefonní ústředny -domovní audio a videotelefony -strukturovaná kabeláž a slaboproudé rozvody -společné televizní antény.

Montáž a servis - bezpečnostní dveře a zárubně - požární dveře a zárubně - okna - kování.

Výroba mobilní protipovodňové zabezpečovací techniky - hradidla - bariérové konstrukce - manuální zábrany. Rozsah výroby - obrábění - sváření - řezání.

Ostraha osob i majetku. - montáž a údržba zabezpečovacích, kamerových, protipožárních a docházkových systémů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Výroba a prodej - docházkové systémy a hodiny TIMEBOX - časová razítka - průmyslové a dílenské hodiny - sportovní ukazatele - ukazatele skóre - reklamní totemy, hodiny, vývěsné štíty a efekty - světelná reklama.

Vyrábíme řídicí a pokladní systémy a veškerou elektroniku pro čerpací stanice pohonných hmot, LPG a olejů. Našimi produkty jsou řídicí a pokladní systémy pro veřejné čerpací stanice.

Poskytování komplexních služeb: NÁVRH - VÝVOJ - VÝROBA - DODÁVKY - INSTALACE - SERVIS Pro obory: ~ Zabezpečení a střežení objektů - PCO ~ Signalizace tísně a přivolání pomoci - seniorcentra, nemocnice, dětská hřiště, obchodní domy a další ~ GPS lokalizace vozidel a osob (www.racar.eu) ~ Rádiové přenosy dat ~ Radiotelemetrické ...

Služby: -poradenství v oblasti telekomunikačních řešení -monitoring vozidel

Výroba a prodej techniky pro organizací státní správy. Audio a video technologie.

Prodej, montáž, oprava, servis: -zabezpečovací zařízení JABLOTRON. Maloobchod, prodej: -aktivní, pasivní prvky pro elektroniku. -reproduktory. -měřící technika. -tiskárny OKI včetně příslušenství. Služby: -barevné kopírování. E-shop.

Dodávka, konzultace, montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Montáž jednotrek Car Control, HF sad a ubytovací služby.

Prodej - GPS systémy pro přesné zemědělství - vlhkoměry - pH metry - meteostanice - anemometry.

Nabízíme kompletní služby v oblasti technického zařízení budov. Zejména měření a regulace, vzduchotechnika, kotelny a vytápění, výměníkové stanice, tepelná čerpadla a správa budov.

Prodej, pronájem a servis profesionálních vysílaček a radiostanic Motorola a systémů MotoTrbo. Výstavba radiových sítí.