RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Průmyslová automatizace, regulace, měření. Řízení - technologické procesy: - řídící systémy: - betonárny, maltárny, obalovny - dávkovací zařízení, vážení, měření - konzistence, vlhkost - technické zařízení budov - kotelny, předávací stanice, vzduchotechnická zařízení, měření - průtok, spotřeba tepla - neutralizační ...

Společnost Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava provádí autorizované měření emisí znečišťujících látek, dále také měření doprovodných vzduchotechnických parametrů, spotřeby tlakového vzduchu a laboratorní rozbory. Poskytujeme ekologické služby a zabýváme se ekologizací provozů veškerých technologií a snižováním emisí.

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Výroba, prodej: - měřící technika - přístroje po měření a dálkový přenos proteklého množství vody, objemu plynu, hladiny (průtoku) povrchové nebo podzemní vody.

Komplexní služby pro odečty a rozúčtování topení Dodávka a montáž - indikátory topných nákladů BRUNATA - systémy LIVING BY DANFOSS radiátorová termostatická hlavice Servis - indikátory topných nákladů Servis - vodoměry ZENNER Komplexní služby pro odečty a rozúčtování vody

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

Technická diagnostika strojů a zařízení: - vibrační diagnostika, ON-LINE systémy - provozní vyvažování jednorovinné a vícerovinné - laserová a optická měření - tribodiagnostika-analýzy olejů a maziv. Prodej: - ložiska - těsnící prvky-gufera, kroužky, manžety - klínové řemeny - seeger pojistné kroužky. Školení, semináře diagnostiky.

Osvětlování akcí Ozvučování akcí Dodávka - průmyslové a elektrické pece Vývoj a výroba - měřící a regulační technika - mikroprocesorové PID regulátory - limitní jednotky - tyristorové spínací jednotky Realitní činnost Ubytování v soukromí Dodávka - centrální vysavače

Prodej, oprava, servis: - měřící přístroje ELCOMETER. Prodej-přístroje: - pro povrchovou úpravu kovů - pro hodnocení kvality tryskání a nátěrů - pro hodnocení klimatických podmínek - inspekční a laboratorní přístroje. Dodávka: - abrazivo POLGRIT.

Dodávka, prodej - regulační techniky, měřící techniky, potrubní kompenzace, dálkového vytápění, klimatizace a automatizace budov.

Katalytické systémy, tehnologie pro ochranu ovzduší. Měření - emise, imise. Rozbory: - zeminy, voda, odpad.

Dodávka testovacích etalonů pro detektory kovů rentgenovými inspekčními systémy především v potravinářském průmyslu. Rentgenové stínící záclonky. Sanitární těsnění. Výroba na míru.

Oprava, servis, prodej, e-shop: - elektronické, registrační pokladny - pokladní systémy - kamerové systémy - počítače a doplňky - dodávky spotřebního materiálu - váhové systémy, kalibrace, certifikace

Komplexní služby a dodávky v oblasti: - měření a regulace (MaR) - automatizace průmyslových procesů - řídící systémy - polní instrumentace - vysokorychlostní elektronika - robotizace - jednoúčelové stroje - montážní linky pro automobilový průmysl - dopravníkové systémy - elektrické požární signalizace EPS - kamerový systém ...

Voda, topení, plyn: -odborné konzultace, projekce, dodávky, montáže -generální opravy rozvodů -instalace nových rozvodů -podlahové vytápění -systémy měření a regulace -kotelny -termostatické ventily-prodej značky COMAP -měření a vyhodnocování spotřeb vody a tepla -vyvažování topných systémů.

Opravy bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. Prodej: - vodoměry.

Společnost Enviroad s.r.o. zajišťuje: - vypracování EIA, - rozptylové studie, - hlukové studie, - dopravní průzkumy, - diagnostiku vozovek, - expertízy dopravních staveb, - projektování dopravních staveb, - monitoring staveb, - činnost auditora bezpečnosti pozemních komunikací, - stavební dozor investora, - činnost ...

Dodávka, prodej: -měřící a regulační technika -rádiové systémy

Výroba: - hydraulické hadice - koncovky pro průmyslové a hydraulické hadice. Prodej: - průmyslové hadice - objímky, ventily, spojky - hydraulické hadice - měřící systémy - pneumatické pohony - vzduchové pistole.

Dodávka: - komponenty elektrorozvaděčové techniky - prvky měřící a regulační techniky. Služby: - technické poradenství - inženýrská činnost.

Prodej, oprava, servis, výroba, kalibrace: - měřidla a měřící technika - posuvky, mikrometry - úhelníky, pravítka - vodováhy, délkoměry - kalibrační značky, popisovače, razidla.

Prodej přístrojů pro hodnocení a měření kvality povrchových úprav a nátěrových hmot.

Timing company - timing - časomíra - čipová časomíra - SW servis - SMS sending - LED wall / displays