RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej - měřící a regulační technika: - indukční průtokoměry - měřiče tepla ve vodě - měřiče tepla v páře. Metrologické služby: - akreditované metrologické středisko K74.

Výroba, prodej: - měřící a regulační technika.

Pobočka. Výroba: - řídící systémy - počítače a elektronika pro průmyslovou automatizaci - elektronika pro průmysl.

Měření, regulace, odečty a zpracování dat spotřeby tepla a vody. Odečty a rozúčtování: - vody SV, TUV - odvozu bytových odpadků - spotřeby elektrické energie ve společných prostorách.

Dovoz, import, velkoobchod, oprava, servis: - měřící a regulační technika pro plynárenství - plynoměry - regulátory.

Výroba, oprava a výpočet - clonové měřící tratě pro měření průtoků plynů, kapalin a páry - ověřené a neověřené provedení

Měření - radon Překlady - z angličtiny i do angličtiny

Prodej - analyzátory spalin ECOM Měření a poradenství v energetice

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Nakládání s reprodukčním materiálem ...

Vodoinstalatérství -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

-Zprostředkování obchodu -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Projektování elektrických zařízení -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a ...

Zámečnictví, nástrojářství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Prodej, maloobchod: - měřící technika - tlakoměry - teploměry.

Strojní výroba: - ohýbání, ohraňování - pálení laserem - řezání vodním paprskem - děrování - povrchová úprava kovů. Dodávka, montáž: - měřící a regulační technika.

Pobočka. Prodeje, montáž, likvidace, servis, oprava: - startovací, trakční, staniční akumulátory - nabíjecí technika, nabíječky - měřící zařízení.

Výroba: - nádoby a kontejnery na odpad a nebezpečné látky z plechu a plastu - ocelové sudy - kyslíkové a vzduchové záchranářské přístroje pro hasiče, zdravotnická zařízení, pro vozy první pomoci a veřejná zařízení - propan - butanové spotřebiče pro turistiku a kutily.

Výroba: - průmyslová elektronická zařízení, elektronika. - měřící, regulační a automatizační technika. ACW - kapacitní inteligentní hladinový spínač. ACS - kapacitní snímač hladiny. AM5063 - jiskrově bezpečný koncentrátor. AT - jiskrově bezpečné teploměry. Jiskrově bezpečné izolátory: - AM 5011-AM 5019 - jiskrově bezpečné relé - AM ...

Internetový obchod, e-shop digitální váhy