RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Maloobchod, velkoobchod, prodej: - měřící a kalibrační technika - měření teplotních profilů pecí - měření a kontrola - ozubení, závitů, otvorů - speciální kalibry.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - automatizace budov, inteligentní elektroinstalace - vytápění a klimatizace - měření a regulace - průmyslové automatizace.

Montáž, ověřování, oprava, servis: - tachografy. Prodej, e-shop: - tachografy - taxametry.

Výměna ventilů na radiátorech. Měření tepla. Montáž termostatických hadic.

Poradenství: - stavebnictví - úspory energií.

Činnost: - technické výpočty, simulace a měření.

Pobočka. Vývoj, výroba, dodávka: - PQS - Systémy monitoringu a analýzy kvality elektřiny - ATS - automatizované průmyslové testery - kamerové systémy - IAS - Průmyslová automatizace.

Pobočka. Prodej: - jističe, chrániče, spínací přístroje, pojistky, svorky, sběrnice, stykače, přepěťové ochrany, transformátory a síťové zdroje. - elektroinstalační materiál.

Implementace informační systémy Vývoj řídící a informační technologie Bezkontaktní měření

Kontrolní metrologické středisko. Testování, měření a analýzy: - chemické zkoušení - metalografické šetření - zkoušení mechanických vlastností - nedestruktivní zkoušení surovin, materiálů, polotovarů a výrobků. Prodej: - měřidla - měřicí přístroje.

TME - Transfer Multisort Elektronik. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - elektronické servisní a produkční části (elektronické komponenty, součástky) - polovodiče - komunikační moduly (GSM moduly, digitální vysílače a přijímače - pasívní součástky (kondenzátory, rezistory) - konektory - ventilátory - příslušenství - pojistky ...

Prodej: - detekční přístroje - dýchací technika - ochranné pomůcky. Sídlo firmy: -Pod Sychrovem I 1392/64, 10100 Praha 10 -tel.:272011851

Naše produkty - snzory jsou určeny pro domácnosti, pro uživatele, kteří si chtějí zjednodušit život a zkrátit čas věnovaný zbytečným aktivitám.

Prodej, servis: - topenářské náhradní díly, topenářský materiál - litinové rošty a pláty, čistící kartáče, hořáky - náhradní díly ke sporákům, kotlům a ohřívačům - detekční a měřící přístroje pro servisní techniky - uhlíkové filtry k odsavačům par - vařiče a příslušenství na propan butan

Prodej a dodávka měřících přístrojů pro měření hladin, průtoků, tlaků, teploty a vlhkosti Na skladě máme: - vlhkoměry - převodníky tlaku - průtokoměry kapalin - měření koncentrace prachu - převodníky tlaku - vážící systémy.

Řídící systémy technologických procesů- zvláště pro katodickou ochranu: -výzkum, vývoj -projekce -korozní průzkum a měření - konference, kurzy, školení

Společnost MATTECH, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu měřidel průtoku kapalin, plynů a par. Vyvíjíme vlastní technologické postupy pro návrh, výpočet a výrobu speciálních clon a speciálních měřicích dýz pro průmyslové aplikace i zkušebnictví. Náš výrobní program tvoří také oddělovací, odkalovací a kondenzační nádoby, usměrňovače proudění, ...

Vývoj, konstrukce, výroba: - laboratorní zařízení - měřící zařízení.

Prodej, výroba: -defektoskopické přístroje. Nedestruktivní zkoušení.

Výzkum a vývoj: - speciálních měřících, monitorovacích a testovacích laboratorních systémů - systém pro predikci nebezpečí průvalu - systém pro predikci povrchové kvality - přístroje pro testování různých vlastností materiálů v laboratorních podmínkách.

Společnost Jiří STROUHAL, s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti geodézie a zpracování dat. Zajišťujeme důlně měřické činnosti a funkce hlavního důlního měřiče, geodetická měření, dále provádíme výkresové dokumentace, schémata, mapy a mapové podklady. Součástí naší nabídky jsou i geodetické a zeměměřické práce. Jsme oprávněni vykonávat ...

Dodávka: - snímače proudu a napětí značky LEM

Výroba: - měřící a regulační přístroje

Činnost: - služby v oboru elektroohřevů z oblasti energetiky a strojírenství - místní ohřev ocelových materiálů - lokální tepelné zpracování - žíhání a předehřevy při svařování - řízené ohřevy až do teplot cca 1000°C s měřením a digitálním a grafickým záznamem

Služby: - autorizovaný inženýr - stavební projekce - termovizní měření, nedestruktivní termodiagnostika - audity, dotace