Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Elektrosystémy. Poradenství, projekce, dodávka na klíč, prodej, montáž, kompletní řešení: -průmyslová automatizace: -řídící systémy, SIEMENS, TEKO MOELLER, SAIA, B+R, ABB -komunikační sítě PROFIBUS, MODBUS -vizualizace CONTROL WEB -elektrické pohony: -AC, asynchronní, synchronní, DC -inteligentní řídící systémy budov: -EIB ...

Činnost: - elektrické regulace pohonů - měniče.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska valivá, kluzná, kuličková, speciální, automobilová(sady) -gufera -pojistné kroužky -klínové řemeny -maziva, oleje automobilové.

Prodej a servis: -vývěvy a dmychadla ELMO -vodokružné kompresory -ventilátory -rotační olejové vývěvy -rotační suchoběžné vývěvy

Výzkum, vývoj, strojírenská výroba, prodej: -hydraulická, mechanická zařízení, motory -technologie radiálních pomaluběžných hydromotorů -čerpadla, ventily -hydrostatické systémy -kompletní systém pohonů. Atest dle ISO 9001 a AQAP 110++. Služby: -uvedení do provozu -udělení homologace.

Oprava, servis: -elektromotory -čerpadla. Prodej: -nářadí Narex

Oprava, servis: - elektromotory - nářadí.

Prodej, autorizovaný servis, oprava: -spalovací motory pro trávní sekačky, čerpadla, elektroagregáty, lodě.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Projekty, dodávky na klíč, montáž, servis, opravy.Výhradní zastoupení německé firmy RIETSCHLE: -stroje a zařízení na výrobu a úpravu stlačeného vzduchu -kompresory šroubové, olejomazné, pístové, bezmazné, dentální, vysokotlaké -vakuová čerpadla, průmyslové vývěvy, dmychadla, ventilátory.

Obchodní činnost, prodej, servis, oprava, inženýring (engineering) v energetice: -kotle parní plamencové do 40T/H -hořáky výkonové, monoblokové -přehříváky -ohříváky vzduchu a spalin, ekonomizery -výměníky tepla -dopravníky škváry šnekové -podavače paliva, chladiče paliva -tlakové nádrže -ofukovače -turbíny (parní protitlaká ...

Výroba: -kabely -ponorné elektromotory -elektromotory pro speciální aplikace. Export: -elektromotory -kabely -elektrické ponorné motory pro dodávku vody, kabely.

Výroba a dodávky: -průmyslové ventilátory: axiální, radiální a tangenciální pro oblasti klimatizace -tepelná čerpadla -vzduchotechnika -regulátory otáček a motory pro speciální aplikace -výtahové pohony.

Výroba, prodej: -průmyslové převodovky -převodové motory a frekvenční měniče. Sídlo firmy dne OR: Lužná 591 16000 Praha 6 - Vokovice

Prodej, výroba, servis, oprava: -parní turbíny.

Poskytujeme svým zákazníkům služby v oblasti převíjení a oprav elektromotorů a čerpadel. Opravujeme asynchronní elektromotory do výkonu cca 20 kW a čerpadla (ponorná, kalová, bazénová, oběhová, domácí vodárny…) od tuzemských i zahraničních výrobců. Dále převíjíme cívky stykačů, el. magnetické brzdy apod.

Oprava, servis: -elektromotory -elektrospotřebiče -čerpadla -elektronářadí -motory EL-CO - ventilátory, klimatizace -motory automatických praček -pračky ROMO, WM** -výrobky ETA* -převíjení elektromotorů.

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - rotační hydromotory HMB 630 U - přímočaré hydromotory - prvky hydraulických obvodů - zakázková a malosériová výroba hydraulických válců - běžné a generální opravy výrobků - strojírenská výroba.

Oprava, servis: -automatické pračky včetně instalace -kuchyňské a domácí elektrospotřebiče. Prodej, montáž: -pračky, myčky. Průmyslová zóna.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory

Prodej,montáž,seřizování,opravy: -satelitní komplety,přetáčení -televizní antény,rozvody -TV**,audio,autorádia -antény,slučovače,zesilovače -mobilní telefony EUROTEL.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej