I stroje a zařízení se časem opotřebují. Pro navrácení do původního stavu použijte náhradní díly, mezi kterými najdete ventily, akumulátory, elektromotory, spojky, příruby, spojovací materiály, kompenzátory, manometry, progresivní mazání nebo třeba filtry.

Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Vylepšete výkonnost svých strojů a zařízení díky pogumovaným válcům. Ty kvalitní dodává společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.. V našem sortimentu tak můžete najít válce pogumované pěnovou gumou nebo černou či světlou gumovou směsí. Našim výrobkům můžete důvěřovat už téměř 20 let!
Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Prodej, opravy a servis: - stavební stroje CAT JCB VOLVO - originální náhradní díly CAT JCB VOLVO - pístnice půjčovna: - stroje CAT 428D (svahovací lžíce teleskopické) - CAT 302.5 (svahové lžíce, 300mm)

Konstrukce, vývoj a výroba strojních součástí a dílů.

Měniče rychlosti, pohony, převodovky, projektování, znalectví. Projekce, konstrukce, výroba, obchod, servis: -strojní zařízení -mechanické převodovky s ozubenými koly se zaměřením na -těžební průmysl a dopravu materiálu -pohony v cementárnách -energetiku -gumárenský průmysl -všeobecné strojírenství -standartní ...

Výroba produktů z uhlíkatých látek a grafitu: -uhlíkové lišty a smykadla -grafity pro elektroerozivní obrábění -uhlíkové kartáče -grafitové speciality -laboratorní kelímky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - baterie, autobaterie Banner Batteries (startovací, trakční a stacionární baterie včetně záložních zdrojů) - kontrola dobíjení, stav a nabití baterií - zpětný odběr nebo výkup starých baterií jakýchkoli značek - obráběcí a řezné (provozní).

Prodej, servis: - zemědělská technika - náhradní díly.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Prodej, servis: - náhradní díly na zemědělskou techniku - agrobazar.

Prodej, oprava: - náhradní díly zemědělské mechanizace.

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Kovoobrábění. Výroba: - strojní díly pro jednoúčelové stroje a výrobní linky - montáže výrobků do sestav a strojních celků - přesné díly, náhradní díly do strojů - mechanické celky dle dodané dokumentace včetně zajištění kalení a povrchové úpravy. Práce: - CNC frézování na vertikálním frézovacím centru - maximální velikost ...

Výroba: - autobusy - montážní plošiny - náhradní díly zemědělských strojů. Kalení. Žíhání.

Dodávka, velkoobchod, prodej, výroba: -náhradní díly pro důlní stroje -důlní stroje-také oprava, servis. -náhradní díly pro drtiče, třídiče aj. stroje kamenolomů, štěrkoven, pískoven.. -slévárenské modely-od výkresů, přes technologický postup až ke konečnému zpracování -vrtací korunky -díly k vrtacím kladivům

Brusírna: - výbrusy, broušení válce, včetně dodání pístů, pístních kroužků a čepů na: - malé motocykly - motocykly, včetně veteránů - soutěžní motocykly - sekačky a malotraktory i půdní frézy - automobilové vložené válce - kompresory - bloky výlců - řadové motory - šikmé bloky i do V - vložkování bloků suchými ...

Výroba a prodej trakčních baterií a nabíječů pro vysokozdvižné vozíky, čisticí stroje, zdvihací plošiny a bezobslužné transportní systémy. Opravujeme a udržujeme baterie a nabíječe, full servis, pronájem a leasing. Bezplatný odběr použitých baterií.

Prodej, opravy, servis: -náhradní díly bouracích kladiv a kleští KRUPP (ATLAS COPCO) - všech značek -motory BERNARD, HONDA -náhradní díly strojů pro údržbu tratí od firmy GEISMAR. Zprostředkování prodeje: -použitá bourací kladiva -repasování.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Obchodní společnost TST servis, a.s. vznikla 1.7.1990 jako akciová společnost, založená 21 podniky vyrábějící obráběcí a tvářecí stroje v České republice a na Slovensku.

Dodává strojní formy na výrobu: - Skladebné dlažby - Zámkové dlažby - Dlažby určené k dalšímu zušlechtění (rumplování, tryskání atd.) - Zatravňovací dlažby - Zdících a bednících tvárnic, stropních vložek apod. - Prvků zahradní architektury, svahových a stěnových prvků (včetně štípaných) - Obrubníků a žlabů - Formy pro vibrolisy

Dovoz, prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - komunální technika - krmné vozy, nastýlací vozy - lžíce, radlice - manipulační technika - maziva - mulčovače - postřikovače - rozmetadla - náhradní díly. Výroba, prodej: - osiva.

Prodej, servis: - zemědělská technika a náhradní díly. Prodej: - oleje, maziva - autobaterie, hydraulická čerpadla a pneumatiky. .

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na zemědělské stroje a zařízení ZETOR, AVIA - nářadí TONA.

Firma se specializuje na výrobu lanovodů pro osobní a nákladní vozy, motorky, stavební a zemědělské stroje a další motorová vozidla. Dále vyrábíme a dodáváme lanovody pro nové vozy DAEWOO AVIA.

Dodavatel tkalcovských nitěnek, lamel a paprsků nejen z nerezové oceli.