I stroje a zařízení se časem opotřebují. Pro navrácení do původního stavu použijte náhradní díly, mezi kterými najdete ventily, akumulátory, elektromotory, spojky, příruby, spojovací materiály, kompenzátory, manometry, progresivní mazání nebo třeba filtry.

Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Vylepšete výkonnost svých strojů a zařízení díky pogumovaným válcům. Ty kvalitní dodává společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.. V našem sortimentu tak můžete najít válce pogumované pěnovou gumou nebo černou či světlou gumovou směsí. Našim výrobkům můžete důvěřovat už téměř 20 let!
Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Velkoobchod, prodej: - strojní díly - rozváděčové skříně - svařence - gumové těsnění - laserové výpalky - hřídele, příruby. Velkoobchod: - řezačky a trhačky fólií.

Dodáváme mechanické prvky pro strojírenskou a elektrotechnickou výrobu, zejména pro výrobce elektrických rozvaděčů a zařízení, jednoúčelových strojů.

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Služby: -distributor LOVATO SPA pro ČR a SR. Sklad, dodávky, technické poradenství a servis: -elektroinstalační materiál -elektromateriál pro kompenzaci jalové energie -jistící elektromateriál -automatizační prvky -izolátory META.

Obchodní, zprostředkovatelská činnost: -letecký výcvik na ULLA, klasické letouny -kondiční létání na ULLA, klasické letouny. Dodávky speciálních letních a zimních kombinéz firmy DANTEX pro piloty, letecké mechaniky. Výroba: -strojní: -díly, náhradní díly, obrábění dílů, ocelové konstrukce -stavební-bytové, občanské stavby: -dodávky ...

Výroba, prodej: - díly pro montážní linky - měřící přípravky. Kovoobrábění.

Půjčovna stavební mechanizace: - rypadla a traktorbagry - pily, křovinořezy a řezačky - kompresory. Prodej příslušenství k pneumatickému nářadí firmy Permon: - kompresory - vrtací tyče - vrtací korunky.

Prodej: - originální filtry a náhradní díly Kubota - motory - filtry Hifi, Baldwin, Mann - gumové pásy R´Track, J´Track, Solideal - oleje. Autorizovaný servis, oprava motorů a strojů Kubota, včetně diagnostiky a předběžné kalkulace.

Výroba: -strojů,zařízení na zpracování skleněného vlákna -obrábění kovů -kusová,sériová výroba strojních součástí. -výroba jednoúčelových strojů

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, renovace: - elektromagnetické vzduchové ventily: - hydraulické přepouštěcí ventily - odkalovací ventily - kolové brzdové válečky přední a zadní - rozvaděče přívěsů.

Import, dovozce, zastoupení předních výrobců komponentů strojů pro ČR a SR, obchod, prodej pro oblast strojírenského, gumárenského, plastikářského a papírenského průmyslu: -broušené kuličkové šrouby -rotační přívody parní hlavy, mechanické ucpávky -široký modulární systém LOSMA na odsávání a filtraci vzduchu a průmyslových kapalin pro ...

Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -části dopravních strojů. Lakování, tryskání. Servis: -výrobní linky.

Prodej, montáž a servis: - hnací, plastové řemeny - kluzné plasty - normované strojní díly.

Prodej: -náhradní díly pro traktory a zemědělské stroje -nářadí -malá zemědělská mechanizace.

Výroba, prodej, import, distribuce, obchodní zastoupení pro ČR a SR, výroba: -spotřební náhradní díly pro tiskařský, obalový a papírenský průmysl. Dodávka: -různé nože kruhové, příčné, perforační, řezací -vrtáky papíru.

Prodej: - náhradní díly na pneumatické tryskové stavy (typ P, PN a JETTIS). Výroba: - náhradní díly dle výkresové dokumentace. Oprava: - veškerá elektronika stavů.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Prodej: -náhradní díly na věžové jeřáby -náhradní díly betonárny -autodomíchávače -stavební míchačky -ocelová lana.

Prodej náhradních dílů na: -traktory UŘ** I. II. III. -dopravníky DM9* -oběžné shrnovače -pluhy PHX*, PRIVÁT, LEMKEN, KVERNELAND -hřídelová těsnění (gufera), ložiska, klínové řemeny -traktorové přívěsy -vysokotlaké hadice -GO** motorů (ZETOR, AVIA, LIAZ) -pneumatiky, akumulátory.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -zámečnické prvky pro stavby -mříže, vrata. Oprava: -zemědělská technika -traktory ZETOR-generální opravy -nákladní automobily LIAZ, AVIA -přívěsy, návěsy -automobily DAF*. Příprava nákladních automobilů, traktorů, přívěsů a návěsů na STK*. Prodej náhradních dílů: -traktory ZETOR -AVIA, ...

Autoelektro, prodej, opravy a zásilková služba, nových alternátorů a startérů: -kompletní sortiment náhradní díly: -alternátory, startéry, dynama pro osobní, užitkové, nákladní automobily, vysokozdvižné vozíky, lodě, stavební, lesní a zemědělské stroje.

Člen skupiny Zetor Group. Prodej: -originální náhradní díly pro všechny výrobky společnosti ZETOR pro záruční a pozáruční opravu -náhradní díly pro všechny typy traktorů ZETOR a motorů ZETOR. Orientace na ČR i zahraničí.

Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...

Zakázková výroba - strojní díly Kovovýroba