Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Poradenství, prodej, servis: -nářadí a nástroje -dřevoobráběcí nástroje Stark -pilové kotouče a pásy na kov Stark.

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Výroba - gastronomická zařízení RM GASTRO.

Služby: -kompletace dopravníkových pásů a řemenů, včetně servisu. Výroba, dovoz: -transportní pásy a ploché řemeny -servis do 24 hodin.

Velkoobchod - topenářské zboží - otopná tělesa - plynové kotle - přírubové a ostatní armatury - termostatické ventily - spotřebiče VAILLANT - závěsné kotle THERMOCOMPACT prodej - plynové spotřebiče BUDERUS Velkoobchod - čerpadla

Služby: -servis a prodej hydraulických zařízení -kompaktní hydraulika -filtrace olejů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky -přírodní střeva -zásilkový obchod.

Návrhy, realizace, údržba: -závlahové systémy CLABER -zahradní stavby -zemní práce -dodávka ornice -výsadba zeleně -arboristické práce -oštření vzrostlých stromů -rizikové porážky.

Výroba nerezového zařízení pro gastronomii: -stoly, dřezy, regály -ohřívací vany plynové a elektrické, režony, gastronádoby, chladicí stoly, láhvovníky. Montáže potrubí a technických celků pro: -potravinářský průmysl -interiérové prvky -zábradlí -obklady konstrukcí -lešení -strojní obrábění a svařování v ochranné atmosféře ...

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -elektrické nářadí NAREX, BOSCH, MAKITA, PROTOOL a další -motorové pily a křovinořezy DOLMAR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -závitovina -závitové tyče Maloobchod, prodej: -pilový program LENOX -diamantové řezací kotouče SOLGA -upevňovací a kotevní technika UPAT a ...

Výroba, prodej: -magnetické upínače pro frézování, soustružení, broušení -břemenové magnety.

Prodej, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné a vysokozdvižné paletové vozíky -jeřábové a plošinové vozíky -zdvihací plošiny -rudlíky a kárky -regálové komplety -katalyzátory MINEX -zvedáky do 50tun -pojezdová kola -upínací pásy -jeřábové závěsy -náhradní kolečka a kola -ocelová lana ...

Výroba, prodej, servis: -stavba strojů s mechanickým pohonem. Služby: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -silniční motorová nákladní doprava -opravy motorových vozidel -opravy karoserií -montáž, opravy, údržba -zemní práce -zakládání staveb

Služby: -oční optik -optometrista -opravy brýlí -chemické tvrzení skel -čištění ultrazvukem. Maloobchod, prodej: -brýle všeho druhu -dalekohledy -tuzemské i zahraniční obruby brýlí -dioptrická skla a plastové čočky -speciální optika.

Výroba: -nerez zařízení pro velkokuchyně, hotely, restaurace, nemocnice -výčepní pulty chlazené i nechlazené -atypické nerezové prvky na přání.

Velkoobchod, prodej: -flex program -keramické brusivo -brusivo na podložce - diamantové kotouče -tvrdokovové frézy obrysové -vrtáky -záhlubníky -tvrdokovové nástroje OECM -závitořezné nástroje GOLA.

Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Služby: -servis a opravy souřadnicových vrtaček -kontrolní měření stroje dle protokolu přesnosti -běžné střední opravy -vyčištění a seřízení optiky -korekce posuvových šroubů -zaškrabávání vodících ploch -revizní prohlídky a pod.

Služby: -zajištění osobní autobusové vnitrostátní i mezinárodní dopravy -doprava kyvadlová, veřejná linková -opravy silničních vozidel -opravy autobusů Karosa -nabídka víkendového lyžování v Rakousku.

Výroba a prodej: -sluchadla pro neslyšící -ORL technika -příslušenství pro sluchadla -náhradní díly.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Dovozce a distributor domácích spotřebičů značky Snaige, Perfekt, Whirlpool, Bess, Tesy, MPM Product: -chlazení, sporáky, pračky, myčky ohřívače vody, TV, domácí spotřebiče.

Prodej, montáž, servis: -chlazení a klimatizace -mrazící, chladící zařízení, technologie -tepelná čerpadla-opravy -servis autoklimatizací. Návrhy, servis klimatizace. Značkový servis Whirpool.