Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...

Výroba, servis: -farmářské technologie -dojírny a dojící zařízení -stáje pro skot -stáje pro prasata.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Maloobchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -šicí a vyšívací stroje domácí i průmyslové -náhradní díly k šicím strojům -textilní galanterie -nitě, knoflíky, zipy, jehly -krejčovské nůžky -žehlicí technika -krejčovské panny. Opravy: -domácí i průmyslové šicí stroje všech značek.

Služby: -projekt, montáž a servis elektronických zabezpečovacích zařízení -ovládání telefonem -zabezpečení a dálkový dohled -montáž autopříslušnství

Služby: -elektroservis (sporáky, akumulační kamna, ruční nářadí) -převíjení elektrických motorů -záruční i pozáruční servis, opravy automatických praček -servis domácích spotřebičů.

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Elektro-plyn. Služby: -autorizovaný technik gastro zařízení -opravy, servis, elektro především gastronomických zařízení -servis, prodej, pozáruční servis, montáž.

Maloobchod, prodej, montáž a servis: -společné i individuální TV antény -satelity -kamerové systémy -elektrické spotřebiče

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.

Opravy, servis, služby: -zemědělská technika -traktory, řezačky -valníky, kombajny -vysokozdvižné a paletové vozíky všech typů.

Vše pro čárový kód: -potisk etiket -zakázkový potisk -plnoplošný barevný potisk -výroba předtištěných etiket. Prodej a servis: -termo a termotransfer tiskárny -snímače čárového kódu -přenosné datové terminály. Spotřební materiál pro tisk: -termotransferické pásky -etikety bez potisku -textilní etikety. Obalové ...

Návrh koncepce, prodej, montáž, servis: -technologie pro prasata a drůbež -systémy ustájení, ventilace, krmení, napájení, skladování. Služby: -doprava -šrotování a míchání směsí Vývoj, výroba: -řídící systémy ventilace a krmení -identifikační systém zvířat -drobné potřeby pro zvířata -plynová topidla pro zemědělské účely i pro ...

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Dodávka, montáž: -zabezpečovací zařízení a systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevoobráběcí stroje -frézky, dlabačky a hoblovky -pásové, okružní, formátovací, rámové -rozmítací, radiální a truhlářské pily -brusky a soustruhy na dřevo -zahradní a lesní technika STIHL -zahradní sekačky -zahradní traktory -vysokotlaké mycí stroje -kalová čerpadla -zahraní ...

Provádíme opravy osobních, nákladních a dodávkových automobilů, zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků a jiné techniky. Diagnostika nákladních a osobních vozidel, plnění a servis klimatizací.

Služby: -měření radonu -prodej sportovních potřeb -provoz kryté tenisové haly.

Služby: -zemědělství -oprava zemědělských strojů.

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - špičková diagnostika elektronických systémů BOSCH a FIAT - přestavba benzinových aut na pohon Ethanolem - E85 - kompletní zajištění STK - měření benzínových emisí - likvidace pojistných událostí automobilů - karosárna- oprava karoserií na rovnacím rámu - pneuservis - osobní a ...

Prodej a servis Money S3, registrační pokladny Euro, dotykové POS systémy. Výroba www prezentací a eshopů s plnohodnotným propojením k účetnictví. 12V solární panely, 12V nabíjecí automatika, 12V solární akumulátory, převodníky napětí z =12V na ~230V. Teflonové ubrusy. Výroba na zakázku, import, pro hotely a obchodníky slevy.

prodej, montáž a servis: -technologií pro prasata a drůbež -návrh koncepce -systémy ustájení, ventilace, krmení, napájení, skladování, doprava, šrotování a míchání směsí -vývoj a výroba řídících systémů ventilace a krmení -identifikační systémy zvířat.

Opravy, servis, revize: -přetěžovací zařízení na autojeřábech -elektrické ovládání na montážních plošinách včetně celkové rekonstrukce nástavby.