Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů.

Importér produktů společnosti MAN Nutzfahrzeuge AG pro Českou republiku. Prodej a opravy nákladních automobilů, autobusů, komunálních a použitých vozidel. Zároveň poskytuje servis a prodej náhradních dílů.

MOTOBEL. Prodej, servis, opravy, seřízení: -jízdní kola, Dema, Acstar, Amulet, Leader Fox, Superior, 4ever, náhradní díly, řetězy, lišty -skutry, skútry, skůtry, mopedy, elektrokola elektrokolo MPKORADO 125, KORADO 50, VIA, SOLANA, RAPTOR -motorová pila, motorové pily, křovinořezy, vyžínače, sekačky, kultivátory, postřikovače, rosiče, ...

Dodavatelem komplexních výcvikových řešení pro ozbrojené síly, bezpečnostní síly a složky krizového řízení. Vývoj, dodávka, servis: - produkty pro výcvik pozemních a vzdušných sil - výcvikové systémy - simulátory pro výcvik bezpečnostních složek včetně příslušníků a štábů "Integrovaného záchranného systému"(IZS) Tvorba terénních ...

Zabýváme se vývojem speciálních, jednoúčelových zřízení: - interaktivní exponáty pro technická centra - virtuální simulátory - konzultační činnost - simulátory vidění, střelby, vzniku mořských proudů - simulátor seskoku padákem - simulátor letu rogalem - interaktivní exponát "Paradox dvojčat" - interaktivní exponát "Létání vesmírem" - ...

Služby, práce: -dodávka, instalace: -elektrické zdrojové soustrojí motorové řady DEUTZ a VOLVO s alternátory MECC ALTE -půjčovna odhlučněných mobilních dieselagregátů do 800 kVA -poradenství v oblasti energetiky.

Provádíme montáž a servis klimatizací v rodinných domech, bytech, kancelářích i obchodních prostorách.

Výroba, dodávky: - vzduchotechnické rozvody a příslušenství - vzduchotechnické komponenty v zastoupení mateřské firmy TROGES Vlastní výroba vzduchotechnických rozvodů včetně souvisejících prvků VZT. Zajištění dopravy pro přímé dodávky jednotlivým zákazníkům.

Eshop, prodej: - tmely, lepidla a pěny SIMSON - sluneční brýle Nannini - motocyklové brýle - brýle na lyžování - sportovní brýle

Fotopotřeby Kadaňka. Prodej, maloobchod: -digitální fotoaparáty -paměťové karty -čtečky -nabíječky -fotopříslušenství

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Prodej, montáž, opravy, servis, revize - elektrické zařízení - elektrické nářadí - elektrické spotřebiče - hromosvody - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy

Servis průmyslového chladícího zařízení.

Autoklempířské práce Nástřiky podvozků a dutin - výměny výfuků a motorových olejů.

Výroba, montáž - mříže do oken ocel - brány i pojezdové ocel - montáž - venkovní oplocení (ocel) - ocelové konstrukce Obrábění Svařování Zámečnické práce.

Opravy a servis - energetická zařízení - parní turbíny - najízdění energetických celků Zámečnické práce

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej a internetový obchod - čárové lasery na pily, katry a nůžky - laserová ukazovátka - bodové a křížové lasery - ukazovátka - laserové moduly.

Internetový obchod, e-shop: - audiovizuální technika - domácí elektrospotřebiče - fotopřístroje - domácí elektrospotřebiče - audiovizuální technika - zahradní technika - fotopřístroje - zahradní techhnika.

Návrhy a realizace: - automatické zavlažovací systémy. Zahrada: - zahradní-venkovní osvětlení - čerpadla, vodárny, nádrže - zahradní jezírka - návrh a realizace sadových úprav. Čistírny odpadních vod. Elektroinstalace.

Služby: -zemědělská výroba -služby zemědělcům, sklizeň, posklizňová úprava zem. komodit -opravárenství zemědělských strojů -pronájem nebytových prostor.

Prodej, servis: - zahradní a lesní technika - motorové pily

Malířství, natěračství. Montáž a servis zvedacích strojů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související ...

Výroba vzduchotechnické komponenty: -tvarovky kruhového průřezu -oblouk segmentový OSS 90° -oblouk segmentový OS 90°, 60°, 45°, 30°, 15° -spirálně vinutá roura SR -trouba hladká TR -přechod osový PRO a pravoúhlý -odbočka jednostranná OBJ 45° -odbočka oboustranná OBO 90° -kalhotový kus KK 45° -odbočka jednostranná OBJ 90° ...