Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Servis a prodej domácích mrazniček a chladniček.

B.P.F. MORAVIA s.r.o. Stavební stroje a zařízení. Prodej a servis: -rypadla -čelní nakladače -naftové motory. Nabízí -minirypadla - NEUSONN -kráčející rypadla MENZI - MUCK -traktor - bagr nakladače JCB -podvozkové díly (rolny, kladky, řetězy) -čerpadla vstřikovací, dopravní, -hydraulika -náhradní díly pro jeřáby -náhradní díly ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - svářecí (svařovací) technika - nářadí. Svářečská škola - tel. 605 260 418, 603 233 260. Školení svářečů - tel. 605 260 418.

Prodej, oprava, servis: - ledničky - mrazničky - průmyslové chladící zařízení

Rostlinná výroba. Oprava: -zemědělské stroje -traktory.

Obalová a značkovací technika.

Dodávky a servis: - zemědělské stroje - náhradní díly

Oprava: -šicí stroje.

Oční optika, optometrista. Služby: -veškeré služby pro slabozraké (oprava, čištění, ..) Maloobchod, prodej: -brýle, optické přístroje, dalekohledy, mikroskopy, triedry.

Prodej, montáž: - klimatizační a VZT zařízení, - zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu, - tepelná čerpadla, - chladiče kapalin a chladicí zařízení.

Prodej, e-shop: -zahradní jezírko -jezírková filtrace -čerpadela, vodní chemie -jezírkové osvětlení -hladinové sběrače, fólie -vodní rostliny -biologické čističe vody -okysličovače jezírek -krmivo pro ryby, vitamíny, léky pro rybičky.

Prodej: - zemědělská technika.

Obchodní centrum SPONAR. Čistící a úklidová technika. Prodej: -čistící prostředky na mytí, leštění, dezinfekci -rohožky do vchodů -koberce -vysavače a extrakční přístroje -tapety a fototapety -dekorativní a dárkové předměty. Půjčovna: -čistící stroje pro profesionály i domácnost.

Velkoobchod, dovoz měřící, regulační technika: -přístroje pro teplotu, tlak, vlhkost, čidla kvality vzduchu -převodníky-pro topení, klimatizaci, chlazení, průmyslové větrání, automatické řízení provozu.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -elektrické stroje a nářadí pro kutily i řemeslníky: vrtačky, brusky, okružní a pásové pily a pilky, soustruhy, svářečky, sekačky, nabíječky, trafosvářečky, kompresory, frézy, hoblíky.

Revize: - el.instalací - hromosvodů - zdvihacích zařízení - školení řidičů manipulačních vozíků, jeřábníků a vazačů.

Výroba a opravy - těžební stroje

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb

-Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Projektování elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení