Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Výcvikové středisko: - piloti letadel, vrtulníků.

Servis stavební techniky, zvedacích plošin a zahradní techniky.

Jiří Kachel nabízí pronájem pracovní vysokozdvižné montážní plošiny TATRA MP27 s dosahem 27 m, boční dosah 15m, nosnost koše (450kg). Možnost rizikového kácení a ořezu.

Činnost: - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce koupelen - elektromontáže - revize zdvihacích zařízení - vzduchotechnika

Dodávka, montáž: - zabezpečovací technika - bezpečnostní systémy - kamerové systémy.

Prodej, montáž, servis, opravy: - klimatizace - vzduchotechnika - MaR - měření a regulace. Rekuperace.

Výhradní dovozce do České republiky. Stavební stroje, manipulační stroje: -smykem řízené nakladače -bagry -teleskopické manipulátory -vibrační a hutnící technika -pěchy -desky -příslušenství a náhradních díly -pásové, kolové, čelní nakladače -pásová rypadla -kompresory -komunální technika -elektrocentrály, ...

Opravy a výroba ostatních účelových strojů.

Stavební firma: - generální dodávky a komplexní subdodávky staveb, - ocelové konstrukce a opláštění, - projekce, realizace - energetické zařízení, Výroba a montáž: - tlakových částí kotlů, - vzduchovodů a spalinovodů, - stabilního hasícího zařízení.

Chlazení - klimatizace. Prodej, montáž, servis, oprava: - tepelná čerpadla - klimatizace - chlazení (průmyslové lednice, chladící vitríny, mrazicí pulty a vany, panelové boxy, výrobníky ledu) - solární panely a kolektory.

Specializujeme se na prodej filtrů a olejů, servis strojů a autodopravu. Prodej, e-shop: - biologické přípravky ADRO (do septiku, proti zápachu, do jezírek, kompostů a čistíren odpadních vod, do potrubí) - čerpadla, čerpací technika a nádoby - aditiva, oleje, brzdové kapaliny - výčepní zařízení a sestavy - čističe, odmašťovače.

Společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na čerpadla (kalová, ponorná, do vrtů), domácí vodárny, tlakové nádoby. Zároveň zajišťuje servis čerpadel téměř všech značek. Velkoobchodní a maloobchodní prodej čerpadel a čerpací techniky.

Výroba z nerezu - nerezové zábradlí, branky, poštovní schránky - nerezové pracoví stoly, výčepní stoly, mycí stoly - kompenzační a cvičební pomůcky z nerezu.

Společnost MICHEJDA safety s.r.o. Vám poskytne kompexní služby v oblasti bezpečnosti práce, ochrany zdraví a požární ochrany včetně bezpečnostního a pozemního značení.

Stanislav Pařenica provozuje práce s vysokozdvižnou plošinou, instalace veřejného osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce, instalace a revize hromosvodů.

Prodej - chemie Prodej - osvětlení Prodej - kuřácké potřeby E-shop - hnojiva - chemie - kuřácké potřeby - osvětlení - semena - ventilace - váhy - zvlhčovačky Prodej - váhy Prodej - ventilace - zvlhčovačky Prodej - hnojiva Prodej - semena

Návrh, prodej, dodávka, montáž: - klimatizační technika a vzduchotechnická zařízení pro veškeré průmyslové, komerční, privátní prostory - vzduchotechnika, vzduchotechnické komponenty značky Elektrodesign - ventilátory - klimatizace a tepelná čerpadla Gree - klimatizace Toshiba, LG. Sídlo firmy: - Krakovská 1079/16, Ostrava - Hrabůvka.

Služby: - údržba zeleně - návrhy a realizace zahrad - sadové úpravy. Stavba - dětská hřiště. Zahradní centrum: - GARDENSHOP - prodej, e-shop - zahradnické nářadí, zahradní technika.

E-shop s profesionálním vybavením pro hasiče a záchranáře. Prodej hasičského vybavení - protipožární zabezpečení, proudnice, hadice, dýchací přístroje a další. Dodávka záchranářského vybavení - transportní deky, dezinfekce, oxymetry, defibrilátory a další. Oblečení a obuv pro hasiče a záchranáře.

Prodej - stříkací technika - nátěrové laky na dřevo VERINLEGNO Výroba a prodej - brusivo na dřevo EKAMANT

Společnost ITS BENDA s.r.o. zajišťuje projekci, výrobu, opravu, servis: - jednoúčelové stroje - dopravníky. Linky: - na zpracování plechu - podélně a příčně dělící - mořírenské a zinkovací - balící a manipulační.

Kristen stavební technika provozuje půjčovnu nářadí a stavební techniky v Opavě.

Veškeré práce včetně dodání materiálu: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - zámečnické - voda, topení, plyn. Rekonstrukce koupelen. Montáž, opravy, údržba, revize: - veškerá elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí (dodávka materiálu a vystavení elektro revizí). Výroba, opravy, montáž: - měřidla ...

Společnost HEINRICH INNOVATION s.r.o. provádí inspekční činnost. poskytuje služby PO a BOZP, ochrana protipožární, revize.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - svařovací technika - svářečky, invertory, zdroje na CO2 - autogenní zařízení - pájky a tavidla - samostmívací masky - svářečské zástěny - technické plyny - plníme i staré lahve - technické plyny - prodej lahví i plynů.