Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DIGITALNIVAHY.COM se specializují na prodej digitálních vah a váhových systémů od roku 2000. V roce 2005 začali provozovat i eshop.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Beskydské výtahy s.r.o. se zaměřuje na projektování, výrobu, servis a realizaci výtahů a opláštění šachet.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Prodejce laboratorní techniky. Oficiální distributor přístrojů SpeedMixer v České republice a na Slovensku.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Prodej myček pro gastroprovozy švédské značky GRANULDISK. velkokapacitní myčky, myčky pro malé a středně velké kuchyně a kuchyňské provozy.

Certifikovaný prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: - kompresory - rotační a lamelové kompresory - šroubové kompresory - dmýchadla, vývěvy.

Výroba, dodávky, servis, oprava: - zařízení pro výrobu, dopravu a ukládání betonu - betonárny - pásové dopravníky - řídící systémy - recyklační zařízení pro zpracování zbytkových betonů - autodomíchávače s čerpadlem betonu - čerpadla betonu. Zpracování návrhu, projekce: - nové betonárny - recyklační zařízení.

Montáž, oprava, servis: - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - kamerové systémy - telekomunikační zařízení

Zahrady Morava jsou skvělým místem pro zahradní nadšence. Na jejich eshopu najdete širokou škálu produktů a vybavení pro zahradu.

Záhradní služby BOROBUDUR realizují zahradnické služby jako je návrh a realizace zahrad, zakládání trávníku, instalace automatických závlahových systémů, stavba jezírek, potůčků a vodopádů, prodej a instalace automatických sekaček.

Společnost NOFIRE s.r.o. se specializuje na požární ochranu a bezpečnost.

Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Společnost Truck Filter CZ, s.r.o. je dceřinou společností výrobce filtrů ASAS a je oficiálním distributorem pro Evropskou unii, ale uspokojuje zákazníky i mimo eurozónu. Specializujeme se na prodej filtrů pro nákladní vozy, autobusy, osobní a užitkové vozy, stavební a zemědělskou techniku a také filtry dle individuálních požadavků.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektromontážní, elektoinstalační. Montáž, projekce, revize: - elektrická zařízení - inteligentní domovní elektroinstalace Moeller. Výroba: - rozvaděče. Montáž: - vzduchotechnika - audiovizuální technika.

Svoji činnost jsme zahájili již v roce 1992. Hlavní činností naší firmy je prodej, servis, kalibrace a kontrola těchto zařízení: - Ruční rentgenové spektrometry NITON – Thermo fisher Scientific (USA). - Laboratorní a stolní jiskrové optické spectrometry OBLF (Německo) a ARUN (Velká Británie). - Ruční a stacionární systémy pro detekci ...

Společnost OGH Style s.r.o. provádí poradenství a školení služby BOZP, požární ochrany.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

Zařízení pro gastronomii a prádelny. Projekce, dodávka, vybavení: - gastronomické provozy - velkokuchyňská zařízení - zařízení pro prádelny. Vysoká kvalita služeb je zajištěna výpočtovými metodami při projektování kuchyní. Největší projekce v ČR. Legálnost projektů je garantována živnostenským listem a autorizací. Kvalita dodavatelských a ...

Společnost KDTMAC s.r.o.je lídrem v jihovýchodní Asii v navrhování, výrobě a dodávkách technologicky vyspělých řešení pro nábytkářský průmysl

Projekce, realizace, montáž: -klimatizace. -vzduchotechnika.